Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Instruktör/ägare

Det spelar ingen roll om du inte är en träningsfantast när du kommer till Kom å Hälsa, ALLA människor har en vardagshälsa att förvalta till det bästa för sig själv och för nära å kära i detta livet, här å nu..

JAG ger dig kunskapen å du lägger ribban för vad just DU vill uppnå och DU gör jobbet med MIN stöttning!!


Nyhet 1

Vårschema v.3-v.12 ligger ute nästa vecka på hemsidan.


Nyhet 2

Måndag  å söndag i vecka 3 startar jag två crawlkurser.

Plats finns kvar i den på måndagar kl. 18.45-19.30.

Datum: 14/1, 21/1 & 28/1. 

Plats: Klitterbadet

1000kr/person exkl. entrén till badhuset


Nyhet 3

Vattengympa/vattenträningen  startar tisd i vecka 3, ett fåtal platser kvar på söndagar:

 

träning/friskvård i vatten, med start vecka 5.

Boka å betalar din plats gör du till vuxenskolan å jag tror att det fortfarande finns platser kvar.

Tisdagar: 19.15-20.10, fullt!

Söndagar: 17.00-17.55, Fullt!

Söndagar: 18.00-18.55, 4 platser kvar!

Söndagar: 19.00-19.55, 2 platser kvar!


facebook

Vecka 3 är alla nya å blivande medlemmar välkomna hit igen. Vi vill bli fler, å vi vill dela med oss till andra individer som gör kloka val här i livet.


2018 vad hände med dig?

En sammanfattning av året som gått:

510 stycken gruppass inomhus å utomhus har erbjudits på Kom å Hälsa under 2018.

6 stycken extrapass med cykel, simning å löpning har jag erbjudit klassikergänget å övriga medlemmar. 12 personer deltog på dessa pass.

Det har varit ännuett år med större efterfrågan om PT-pass, privatsim, egna träningsprogram å även kostrådgivning från er å även individer utifrån.

Närmare bestämt 3 PT-pass i veckan om jag slår ut det på hela året.

1 Hälsodag erbjöds alla som ville deltaga, å vi njöt denna härliga vårdag. 9 personer deltog. Mellan 9.00-17.00 provade vi på allt från skelettdans, andningsträning, skrattjåga, walk and talk 2 å 2, 3 å 3 å hela gruppen. Vi samtalade kring hälsan i samhället å hur vi upplever att det ser ut inom olika arbetsplatser, skolor, kommuner osv. Vi disskuterade även om hur kan vi förändra å påverka till förändringar i vår närhet med små medel? Vi åt å provade på nya smaker till, frukost, lunch, fika. Allt som bjöds på under dagen var bra råvaror å ett bra näringstätt innehåll å passar därför många olika sorters kosthållning/allergier, alltså passar dom flesta individer.

 96 stycken vattengympapass har Kom å Hälsa erbjudit deltagare. From höstterminen tog Kom å Hälsa över vattengymnastiken/vattenträningen å driver dessa kurser numer i egen regi.

12 stycken vattengympapass har Kom å Hälsa hållit för en privat förening från Falkenberg under höstterminen.

Individuell kurs i "vattenvana för vuxna, lär dig förstå å älska vattnet". 1 stycken deltagare som utvecklades och gjorde stora framsteg med sig själv. Att inte våga doppa huvudet till att kunna flyta behärskat på mage/rygg, vända sig i vattnet från magliggandes till rygg utan att vara beroende av om det finns någon botten att ta hjälp ifrån, springa i vattnet å falla för att sedan kunna använda dom inlärda övningarna i skarpt läge å detta klarade denna deltagare med bravur. Hoppa från kanten ner i bassängen var mer än denna individ trodde hen någonsin skulle klara av innan starten på kursen. Hen var så inspirerande att få jobba med. Vi har all vår motivation å våra förmågor inom oss själva, jag bara lirkar fram dessa hos varje individ med att vägleda individen i rätt riktning.

Jag har hållit i privatsimning för 14 personer i olika åldrar under året å sammanlagt har det blivit 40 stycken lektioner 2018. Simkunskaperna har frodats, ökat å levererats.

2018 har även jag, Johanna genomfört Crawllektioner för 6 stycken vuxna individer.

Jag rustade upp mig med livboj en fantastisk sommardag då jag å Inger gav oss ut i havet för å simma från piren till bryggan å tillbaka. Detta var ytterligare ett steg för Inger som tidigare (2017) gått kursen vattenvana vuxna hos mig att prova på nästa dröm att simma ute i havet med kontroll å lugnet i behåll. Inger drömmer om att våga snorkla i Thailand. Denna semesterresa var inbokad sedan innan å i skrivandets stund är hon på denna semesterresa. Jag väntar spänt på att höra från henne om hur denna dröm uppfylldes.

Team Kom å Hälsa anmälde ett lag till Tough Viking i gbg i april. Vi var 4 starka, nyfikna, laddade å spralliga kvinnor som hade tre gemensamma mål inför den första hinderbanetävlingen: Att lösa allt tillsammans, att ha kul å njuta på vägen å att komma i mål som ett starkare lag å med starkare individer i. 2019 har 8 starka å hungriga kvinnor anmält sig till Tough Viking gbg, dubbelt upp, WOW!!!!

Joakim Fransson erbjöd sin föreläsning: "Målsättning"/"Iron man Kalmar 2018" å på den deltog 8 personer. Vi tog med oss våra nytankade kunskaper å tankar med oss å förflyttade oss direkt ut i skogen, Hölseböke Naturhälsogård. Där vi var på ett tvådagars träningsläger. Vi sov i Tipi, lagade alla våra måltider gemensamt över öppen eld, tränade löpteknik, provade på att paddla kajak/roddbåt å delade tankar å kunskap med varandra.

Vid 2 tillfällen har vi ätit frukost ihop efter Kom å Cirkla gruppasset i studion. Så härligt att få dela matkunskap å tips med varandra. 25 personer deltog under dessa frukostar.

Kom å Hälsa gick runt på stan å delade ut rosor till härliga random individer som strosade i Innerstan, en lördag i maj. Att få ge är härligt. Rosor, leenden, en pratstund, komplimanger å uppskattning till andra som inte förväntar sig få detta, värmer i hjärtat.

Årets 4-årskalaserbjudande i maj månad nappade flertalet nya medlemmar på.

Den 1/12 gick flyttlasset till nya lokaler på Murarevägen 30. Vilken gemenskap å uppslutning bland medlemmar kring, i å under denna flytt. Vi är starka tillsammans!!

Under 2018 har jag gått utbildning på Fuerteventura till Licensierad å diplomerad Kostrådgivare genom Svenska Näringsakademin. Jag har även gått utbildningen "den inkluderande ledaren". 

Jag fick även vid den årliga julmiddagen 2017 som Kom å Hälsa anordnar ihop med medlemmarna, en ukulele plus privatlektioner. Dessa har jag nyttjat under våren 2018 med några trevande framsteg. Jag ska se när jag blir sugen på att träna på ukelelen igen :) Detta år var vi 20 personer vid middagen på Bratt.  

Tack till alla medlemmar som kommer vecka ut å vecka in å delar underbara, tuffa, svettiga å roliga stunder ihop med mig, att göra det ihop är det något visst med å det tycker jag vi bevisar gång på gång. Erfarenhetsutbyte för vår vardagshälsa!!

 TACK för 2018!!

Måndagen i vecka 3 startar vårschemat å då kommer jag vara nyboostad i kropp, knopp å själ å jag ser fram mot ett härligt 2018 tillsammans med er

köttar vi ;)

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.