Anna Wiijk till Idre Fjäll

Öppna i webbläsare klicka här 

Pressmeddelande                                                                                                              2019-01-03

Anna Wijk förstärker Idre Fjäll

Stiftelsen Idre Fjäll kan stolt presentera sin nya ambassadör tillika utsedd till världens bästa innebandyspelare vid tre tillfällen - Anna Wijk. Anna kommer projektleda den nya innebandyskolan på Idre Fjäll som anordnas i juli och Idre Fjäll Cup i augusti.

”Vi har under hösten presenterat fantastiska ambassadörer som systrarna Kallur och Mona Brorson, att presentera världens bästa innebandyspelare känns fantastiskt roligt säger Tommy Halvarsson marknadsansvarig på Idre Fjäll.

Innebandysatsningen fortsätter

”Innebandyskolan är nästa steg i vår satsning inom idrotten. Med Annas hjälp och bakgrund vill vi utveckla innebandyskolan, stärka vårt kontaktnät i innebandyvärlden och få sporten att växa på Idre Fjäll.

"Tanken är att arbeta fram koncept för fler träningsläger och fortsätta utveckla Idre Fjäll cup.

En anläggning i världsklass

"Vi (KAIS Mora) samlades på Idre Fjäll i augusti för Idre Fjäll cup och jag tror jag talar för hela laget när jag säger att Idre Fjäll är en komplett anläggning. Allt är samlat inom promenadavstånd – hall, gym, restaurang och framförallt alla aktiviteter. Jag har svårt att se att någon annan anläggning kan erbjuda ett sådant upplägg och jag ser potentialen i att få fler innebandylag att upptäcka det vi gjorde på Idre Fjäll."

Lägersommaren utökas

"En redan stark vår med läger för handboll och orientering förstärks nu med innebandy – det kommer bli riktigt spännande. Planerna för sommarens innebandyskola är i full gång och under våren kommer vi att presentera ett program och flera spännande nyheter" avslutar Tommy Halvarsson.

Pressbilder för nedladdning

För mer information:
Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05

E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se

Stiftelsen Idre Fjäll
Idre Fjäll, som är en stiftelse som bildades 1965 av Älvdalens kommun och Friluftsfrämjandet, är en av Nordens största enskilda fjällanläggningar. Affärsidén bygger på att erbjuda genuina och prisvärda upplevelser året runt i äkta fjällmiljö. Den största målgruppen är familjer, följt av träningsgrupper inom idrott och företag.
www.idrefjall.se


facebookinstagramtwitteryoutube

Avregistrera pressmeddelande klicka här