Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tove Alexandersson är Årets Kvinnliga Traillöpare 2018

Med motiveringen:
”Världens bästa orienterare håller högsta klass även i traillöpning. VM-guldet i Skyrunning och segern i Limone Skyrace är några bevis på detta. 3:a på Sverigerankingen.”

 


Årets Manlige Traillöpare är Petter Restorp

Med motiveringen:
”Granitmannen var omutlig i Kullamannen Ultra 100 miles, där han imponerade stort och vann på under 18 timmar. Ultralöparen var 11:a i UTMB, 10:a på Transgrancanaria och vann Dolomiti Extreme Trail.”


Johan Steene svarade för Årets Prestation i Trail-Sverige

Motiveringen lyder:
”Ultralöparen slog världsrekord när han sprang 455,9 km på 68 timmar i Big Dog’s Backyard Ultra. Håller inspirerande föreläsningar om hur man springer jättelångt.”


Omröstningen arrangerades av Trailrunning Sweden, den 30 november till 15 december 2018. 1 200 personer röstade. Mer info om övriga nominerade etc, på trailrunningsweden.se


Beställ dina kläder före 2 januari

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens specialdesignade kläder! Ska du springa ett lopp utomlands är det kul att visa varifrån du kommer. Och även om du håller dig hemmavid, så höjer ju snygga träningskläder både humör och löpsteg.


Vi önskar dig ett Gott Nytt År!

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.