Nyhetsbrev kultur från Sotenäs kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Notiser

Blänkare från kulturvärlden i Sotenäs kommun med omnejd.


Lovaktiviteter

Det finns fortfarande gratis aktiviteter för barn och unga under jullovet. Boka din plats här.


Taubeakadmin

Taubeakademin söker ledamöter. Intresserad? Maila kultursekreteraren på adress carl.forsberg@sotenas.se

Sotenäs kultur januari

Udden, Hunnebostrand

God fortsättning! I detta nyhetsbrev presenteras bland annat flera föreläsningar, samt ytterligare ett dialogmöte med allmänheten kring Stenens Hus på Udden i Hunnebostrand. Det finns också möjlighet att delta i en enkät om Stenens Hus.

Carl Forsberg, kultursekreterare


Stenens Hus: dialogmöte och enkät

Den 23 januari hålls det andra dialogmötet kring Stenens Hus. Då kommer det även att finnas möjlighet att engagera sig i fokusgrupper kring husets inriktning och utformning. Du hittar inbjudan och dagordning här. För att bättre ta tillvara allmänhetens synpunkter kring huset har projektgruppen även tagit fram en enkät med 17 frågor. Du hittar den här.

Hemsidan för Stenens Hus har uppdaterats med artiklar från både Lysekilsposten och Bohusläningen. Projektgruppen har fått tillåtelse att hålla dem tillgängliga under januari månad.


Kalendarium


Så funkar det

Nyhetsbrevet om kultur i Sotenäs kommun kommer ut den 29:e varje månad. Vill du att ditt evenemang ska synas här, så maila till kultursekreteraren senast den 27:e månaden innan ditt evenemang äger rum. Du behöver beskriva evenemanget med en mening och bifoga en länk till en sida med mer utförlig beskrivning. Se ovan på kalendariet för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut.


facebookinstagram

E-post: carl.forsberg@sotenas.se

Telefon: 0523 - 664 788

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har anmält dig via vår hemsida eller på annat sätt godkänt att din adress används för utskick. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.