Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Januari 2019

Pausa och koppla bort – balans!

Ett viktigt verktyg för många men också svårt att få som vana, för många. Krävs givetvis träning, som med allt annat.

Detta är just ett av de sätt/medel vi har möjlighet att träna in med hjälp av den mentala träningen. Att just kunna pausa. Ta en stoppaus, lite mitt i. Mitt i allt.

Det absolut viktigaste är att du tränar dig själv på att känna efter när du behöver din paus. Det är också noga att du känner att det är DIN paus när du behöver den, så att du ALDRIG jämför dig med andra.

När du, med träning, lär dig att känna att just din kropp och hjärna behöver en paus. DÅ är det EXAKT rätt tid att ta en paus.

Menar då inte att du ska åka hem och lägga dig i hängmatten och käka praliner, även om det kan vara gött utan en liten kort, kalla den micropaus. Ett litet stopp i det du nu gör.

Om det känns ok tar du och ställer dig upp, reser upp din kropp genom att sträcka på dig, rulla axlarna bakåt, kanske också sträcka upp armarna högt mot taket/himlen. Ta ett djupt, djupt andetag och andas ut llåånnggssaammtt. Dubbelt så lång utandning som din inandning. Le och njut! Gör om det igen om det kändes gött.

Hur ofta, tänker du? Givetvis så ofta du behöver och vill. Detta kommer du att gilla att göra och längta till dina pauser. Men ska vi säga att du börjar med en paus i timmen? Ju fler du får till ju goare och gladare och mer energisk blir du.

Du kommer dessutom att smitta dina kollegor och vänner. Självklart vill de också sträcka på sig och pausa och må gött. Ännu roligare blir det ju om vi alla gör det samtidigt.

Du blir mer effektiv, proaktiv, mår bättre och får mer energi samt härlig balans i ditt liv!Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

 

En gåta:

På vilka ben finns inget kött?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Utsidan...

Stylingtips:

Denna gång visar jag dig Romantiska väskor eller alltså väskor för de som i sin personlighet och klädstil väljer den Romantiska stilen.

Det mest typiska för den Romantiska stilen är att den är mycket kvinnlig med volanger, blommönster och skira vackra tyger. Men också tunna späda detaljer på väskorna som inte får vara för dominerande eller ta över väskan för mycket.

Lika viktigt för den Romantiska stilen är också att färgerna inte är för extrema eller för starka. Om väskan är i en klar färg som den röda t ex så måste den vara enfärgad så att inte allt blir för mycket. I den röda väskans fall är det blomformen som gör den Romantiska.

Mycket natur, havs och sandfärger är det som gäller här. Färger som ofta finns i personens egen färgskala eller i den vackra havsnära naturen som de gillar. Även materialen kan vara lite mer naturmaterial men även mocka funkar.

Vi pratar absolut inte nitar, skramlande stora blanka accessoarer på väskan eller vräkigt stora på något sätt.

De Romantiska personerna kan ha rätt många väskor då det för dem är mycket viktigt att väskan passar in i helheten på deras klädsel för dagen eller kvällen. Det ska tillföra något i helheten men absolut inte sticka ut! De är noga med sin stil.

Tror att många kan ha en och annan Romantiska väska i sin garderob i synnerhet för sommartiden. Passar det i just din stil? Testa!
Lycka till!

Väskorna kommer bl a från 

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.