Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

God Jul & Gott Nytt År

Vi på SteelTech vill tacka för ett gott samarbete under 2018 och på samma gång önska en God Jul och ett Gott Nytt År 2019. Istället för julklappar har vi i år valt att skänka en summa pengar till Giving People, som är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Mer information om Giving People och vårt samarbete hittar du på vår hemsida www.steeltech.se. Där kan du också se vår nya film om oss och vår flytt till Bultgatan 1 och det faktum att vi firar 20 år i år. Du hittar filmen genom att klicka på knappen nedan.


Edin Salkic och Anton Höglund, två av Steeltechs servicetekniker, i Steeltech Service nya lokaler.

Bästa året för Steeltech Service någonsin

Det går bra för Steeltech Service. Det kan Christer Kajsjö, ny servicechef sedan i februari 2018, konstatera så här när ett hektiskt år med bland annat en omfattande flytt lider mot sitt slut. Vad beror detta månne på?

– Ja, det finns flera förklaringar till det. Vi har bland haft många utlandsuppdrag båda vad gäller installationer och serviceuppdrag. Sen har vi i år gjort fler nyinstallationer än tidigare år både på Storkökssidan och på kylsidan. Sedan gör det ju sitt till att Steeltech säljer bra på produktsidan. Det leder till en ökad mängd uppdrag inom service.

Vad händer då i övrigt?
– Jo, vi håller på att utveckla kvalitén i vårt arbetssätt ytterligare. Men även att auktorisera oss för flera varumärken för att stärka vår kompetens.

– Avslutningsvis vill jag bara nämna hur trevligt det har varit att som ny servicechef få en möjlighet att träffa er avtalskunder för att få viktig input för ett fortsatt gott samarbete. Och till alla er som jag ännu inte hunnit träffa – jag är på gång, avslutar en nöjd servicechef.


Minskad vattenförbrukning med ny fördiskmaskin

RPWM 90° är Electrolux nya fördiskmaskin i 90°-utförande och med hörnlayout. Med denna maskin minskas vattenförbrukningen med 75 % jämfört med manuell spolning. RPWM 90° är anpassad för att ingå i ett disksystem tillsammans med en tunneldiskmaskin och ett platsanpassat transportsystem. Fördiskmaskinen är frukten av ett nära samarbete med Electrolux där Steeltech utvecklat och byggt en smart och effektiv lösning som blir tillgänglig för marknaden i början av 2019.


Välbesökt frukostträff

En tidig novembermorgon bjöd Steeltech in till ” Before work”, en frukostträff för företagare, politiker och tjänstemän i Alingsås. Träffen skedde i samarbete med Alingsås kommuns näringslivsenhet och branschorganisationen Företagarna. Och det var många som hörsammade inbjudan. Totalt dök ett 70-tal personer upp för att få sig en morgonfika och lyssna på Steeltechs spännande resa som leddes av VD Björn Sjölin och marknadschef Patrik Strandberg. Efter föredragningen fick sig alla en guidad tur genom den nya fabriken för att se på den pågående produktionen. Och alla var mäkta imponerade av såväl denna som nya lokalerna.

– Det var en härlig publik som lyssnade intresserat på vad vi hade att berätta om Steeltechs historia i de gamla lokalerna på Lärkvägen och våra framtidsplaner i den nya anläggningen på Sävelund, säger Patrik Strandberg.


Dennis Yngve, till vänster, är nyanställd på Steeltech för att fokusera på kvalitetsfrågor. Här tillsammans med Tobias Olausson Toft ute i produktionen.

Ytterligare förhöjd kvalitet

Under 2018 har vi implementerat ett mer strukturellt arbetssätt för vårt kvalitetsarbete. En inbox för alla externa kunder har driftsatts för att på ett enklare och snabbare sätt ge er en väg in till rätt hjälp. Här har samtliga handläggare tillgång för snabbare respons. Övergången till detta arbetssätt kommer att ge snabbare svarstider, samt möjlighet att få statistik på inkomna ärenden”

Vi driftsätter nu visuell styrning av ärendena. Den visuella styrningen gör att vi lättare ser om vi ligger i fas med utredningen, vilket ger alla en bättre uppdatering och framdrift i samtliga ärenden, allt för att ge en bättre och snabbare hantering.

På ett mer övergripande plan så har vi under tredje kvartalet haft extern granskning av vårt ISO 9001, och revisionen gick bra.

För att ytterligare förbättra vårt kvalitetsarbete och korta våra ledtider så har vi dessutom gjort en nyanställning i form av Dennis Yngve. 


SteelTech i Alingsås AB • Bultgatan 1 • 441 38 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.