Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Guiden för att hitta DITT mål 2019

Snart går vi in i ett ännu ett nytt år. Har du inte redan gjort det är det kanske inspirerade att sätta ut nya utmanande träningsmål som du vill uppnå. Frossa bland spännande lopp i Trailkalendern eller tänk ut andra mål som inspirerar just dig. En riktigt härlig uppgift! På Trailrunningsweden.se hjälper vi dig med en guide kring hur du kan tänka!

 


Ny chans till klädbeställning

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens specialdesignade kläder! Ska du springa ett lopp utomlands är det kul att visa varifrån du kommer. Och även om du håller dig hemmavid, så höjer ju snygga träningskläder både humör och löpsteg.


Tre resor öppnade för anmälan 2019

Häng med oss till fjäll, berg, stränder. Med oss möter du nya miljöer, människor och upplevelser i löparskor. Nu har vi öppnat anmälan för tre spännande resmål 2019.


Från våra partners

Unna dina medaljer något snyggt

Var mån om naturen och din medaljsamling. Skaffa en unik handgjord medaljhängare i trä. Av traillöpare, för traillöpare! Ange rabattkod TRS20 så får ni 20% rabatt på alla ordrar lagda innan den 16/12.


Toppbetyg för Lumonite Compass R hos testlöparna

Under november har testlöparna Folke, Mari, Markus och Anette testat pannlampan Lumonite Compass R. När de nu summerar sina upplevelser kan det inte sammanfattas på annat sätt än toppbetyg för lampan.


Håll fötterna varma i vinterslasket

Under ett blött och kallt träningspass började Johan Ek Larsson fundera på om det inte var dags att uppdatera konceptet våtsockor.
– Det känns som att våtsockor är något som är förbehållet oss orienterare, vi har ju alltid trampat runt i mossar och lera. Men traillöpare utsätter sig ju också för kallt vatten och slask när de springer, varför ska de behöva frysa om fötterna?!


Snart 100 svenska lopp i 2019 års kalender

Allt fler arrangörer är klara med planeringen inför 2019. Därför finns redan nästan 100 svenska traillopp för 2019 års säsong upplagda i Trailkalendern. Varför inte köpa en startplats i något lopp och ge bort i julklapp?


Sista chansen att rösta i Trailrunning Sweden Awards

Du har väl inte missat att rösta i Trailrunning Sweden Awards powered by Salming. Årets vassaste traillöpare på dam- respektive herrsidan ska utses, liksom Årets Prestation inom svensk traillöpning. Nu är det du som bestämmer! Den 15 december stänger omröstningen.


Premiär för Frozen Lake Marathon i vinter

16 mars arrangeras världsmästerskapen i islöpning för första gången. Det historiska loppet, Frozen Lake Marathon, äger rum på Tisleiafjorden i Norge, där 500 deltagare kommer att springa ett helt maraton – på blankis.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.