Hej!

 

Herregud vad tiden rusar fram, jag vill bara dra i handbromsen och stanna upp en stund och njuta av årets mysigaste månad. Jag älskar julen!!! Inte så mycket för vare sig maten eller klapparna utan för stämningen som infinner sig så fort adventsstakarna och stjärnorna kommer upp i fönstren. Här i butiken har jag ju haft jul länge nu men det är inte förrän jag börjar pynta hemma som jag får den där riktiga julstämningen. Och pyntandet det tar sin lilla tid hemma hos mig ;) men det är det som är tjusningen tycker jag :) Att få gå omkring och fundera på vad som ska står vart tillsammans med vad. Maken och sonen tycker nog att jag är lite knäpp men det får dom gärna tycka, jag fortsätter att bära runt på mina julsaker tills jag blir nöjd :)

Vill du vara säker på att få ditt paket innan jul så behöver jag din beställning senast söndag 16 dec.

Sen fortsätter jag såklart att skicka paket ända in i det sista (dvs till och med torsdag 20 dec) men vi vet ju alla att paketleveranserna kan ta lite längre tid på sig så här års så jag törs inte garantera att det kommer fram så snabbt som det normalt gör.

Butiken är öppen tre dagar till innan jul:

Lördag 15 dec kl 10-13

Onsdag 19 dec kl 15-19

Lördag 22 dec kl 10-13

Annandagen är ju en onsdag i år så då flyttar jag min öppetdag till torsdag 27 dec kl 15-19 istället.

Varmt välkommen till webbutiken och butiken i det gula huset på Stationsgatan 10 i Vretstorp.

Trevlig helg!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.