Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Inner Potential and Insights

December, dags att göra bokslut över det gångna året och börja se framåt mot det nya! Det nya året handlar om att släppa det gamla för att göra plats för nytt. Gäller allt. Jorden gör sig av med gammalt skräp med buller och bång, stora förändringar är på gång.Vill ni förändra era liv är det nästa år som gäller. Ta sikte på nya mål och glöm inte att välja mål efter kärlek. 

Önskar er alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år!

Meditation

Måndagen den 4 februari kl 18:30 börjar meditationerna igen. Det är 5 meditationer med fokus på fylla på och stärka sin energi.  

Att meditera är en av dom absolut effektivaste sätten att lugna sinnet och uppnå inre harmoni. Meditation hjälper oss hantera stress, känslor, och bli mer närvarande i livet, alltså får vi en bättre livskvalitet. Så när det stormar omkring oss kan vi stå stadigt kvar och inte förlora fotfästet.

Vi kommer också i kontakt med vår inre röst och närmare oss själva. Det finns en hel inre värld som bara väntar på att upptäckas.

Vi har ett ansvar för hur vi mår och tankens kraft är mäktig och nåt som vi kan lära oss att använda på ett läkande sätt.

Vårat fokus blir att

stärka och få tillgång till mer energi,
att hitta din inneboende styrka
och få kontakt med dina känslor,
att ha stöd i din personliga och andliga utveckling.

Pris per gång 200kr, eller paketpris 5 gånger `a 850kr

 

6:e gången blir som en regression light eftersom vi sitter flera stycken. Att göra en regression ger oss möjlighet att förstå våra nuvarande liv, att upptäcka tex ett livsmöster som följt oss genom flera liv. Denna kväll kommer vi fokusera på ett tidigare liv som har nån sorts anknytning till ditt nuvarande. Meditationen håller på lite längre än vanligt

200 kr denna gång

 

Varmt välkomna!!

 

Byte av lokal

Numera finns jag på Stockholms healing center på Karlbergsvägen 54.

Man bokar som vanligt på boka direkt eller direkt med mig. Mina tider kommer ligga på torsdagar mellan 18 - 22 men jag har möjlighet att boka in andra tider också. 

Meditationerna kommer starta upp igen i början av februari.Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter