Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

  

Nobelkvällens smycken:

Ikväll äger Nobelbanketten rum i Blå Hallen i Stockholm. 

 

Kulturminister Alice Bah Kuhnke har en specialdesignad klänning av återvunna sidenskjortor från Stockholms Stadsmissions eget design- och modemärke Remake. Designteamet bakom klänningen består av Marie Teike och Karin Sterner. Till klänningen bär hon smycken från svenska Baumgarten Di Marco. Örhängena Raw Cut Multi Plate Earrings är handgjorda i silver, pryds av raw cut-diamanter och har specifikt för Bah Kuhnke fått en ny, uppdaterad design. Hon bär också silverringen Cylinder Ring.

 

 

Varumärket har blivit särskilt uppmärksammat för sin produktionsteknik där de tar vara på den rådiamant som blir över vid diamantslipning – som de sedan pressar samman till nya smycken. Utöver en strävan efter att både samarbeten och den egna verksamheten ska vara långsiktig och hålllbar, är det viktigt för märket att föra vidare traditionella hantverkstekniker genom att anpassa dem till samtida formgivning.

 

Baumgarten Di Marco är ett svenskt varumärke som grundades 2015 av Lisa von Baumgarten och Jenny Kask - som tillsammans förenar stor erfarenhet av detaljhandel och formgivning med djuplodande kunskap om material, metoder och hantverk. Det unga varumärket har haft en framgångsrik resa sedan starten – medverkan på Stockholm Fashion Week, nominering som Årets Nykomling av Habit, vinsten Fashion Talents 2017 utsedd av Swedish Fashion Council samt priset Årets Accessoardesigner på Ellegalan 2018.

 

facebookhomepageinstagram

Välkommen att konatakta oss för besök och utlån från showroom.

 Bildbanken är uppdaterad med nyheter. 

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar så, klicka här.