Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev, december 2018

Hej!

Vi är redan inne i mitten av december och några av våra tävlingslag har varit iväg på säsongens första tävling - Nordic All Level Championship. Juluppvisningen är också avklarad och vi har bara några träningstillfällen kvar innan vi tar julluppehåll. 

Vårterminen börjar i januari.

Tävlingslag - ordinarie träningar börjar vecka 2
Majesty, Magnificent, Magic, Ultra, Unlimited, Unique och Caution

Tävlingsförberedande träningslag - ordinarie träningar börjar vecka 2
Miracle

- - -

Träningslag - ordinarie träningar börjar den 19 januari
Mighty, Magnetic, Moonlight* och Motion 

Om ni känner någon som är intresserad av att börja i något av våra träningslag så öppnar bokningen för nya medlemmar till dessa lag den 7 januari. Läs mer på hemsidan.

*Läs mer om vårt nystartade lag Moonlight nedan under information.


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

OBS! Nyhetsbrevet läggs upp på vår Facebook-sida och skickas bara
per mejl till de som valt att prenumerera på det.

facebookinstagramyoutube

Kansli

Vi är glada att kunna meddela att vi från och med den 1 december har anställt Marlene Meineche som kanslist i föreningen på 25%.

Marlene kommer tillsammans med styrelsen arbeta för att utveckla föreningen och kommer finnas tillgänglig för våra tränare, aktiva och föräldrar på mejl: kansli@unitedmovement.se samt även (från och med januari 2019) per telefon.

Marlene är mamma till en av våra aktiva i Magic (M3) och hon presenterade sig lite kort på juluppvisningen för de av er som var där.

Varmt välkommen till United Movement Marlene! 

kansli@unitedmovement.se

 

Ni når föreningen på kansli@unitedmovement.se

 

Kanslitelefon

Från och med den 2 januari 2019 
kan du nå kansliet per telefon 
på onsdagar mellan kl. 15-17

📞 076-100 12 19


Information

Nytt lag till våren!🌜💙💚

Till våren öppnar vi upp för ett nytt Miniminiorlag: Moonlight, då trycket har varit stort på att få plats i nuvarande Magnetic. 

Moonlight (som blir en fortsättningsgrupp) kommer tränas av Alicia Rekkab tillsammans med Wilma Unghammar, Hedda Söilen och Matilda Friberg och är till för de aktiva som hållit på med cheerleading ett tag redan.

De kommer träna på lördagar kl.10-12 i Häggvikshallen.

Aktiva i Magnetic kommer att få ett informationsbrev om detta eftersom ni behöver välja vilket av lagen ni vill gå i till våren och boka er plats på hemsidan. Alla ni som redan är medlemmar har givetvis förtur.

  • Magnetic - miniminior nybörjare
  • Moonlight - miniminior fortsättare

Ingen träning 12+13 januari 2019

Helgen den 12-13 januari 2019 är alla träningar inställda. Den helgen samlar vi alla våra tränare till gemensam utbildning och teambuilding.

Utdrag ur belastningsregistret

United Movement följer Svenska Cheerleadingförbundets riktlinjer och kommer framöver be alla som är över 18 år, och som är engagerade i föreningen, att visa ett utdrag från polisens belastningsregister för någon i styrelsen.

Sponsorer

Ordförande har inlett arbetet med att söka sponsorer till föreningen. Har du idéer eller kontakter så hör av dig till kansli@unitedmovement.se. Vi återkommer under våren med mer information.


En hälsning från valberedningen

Vill du engagera dig vår förenings styrelse?

Vi i valberedningen skulle gärna vilja komma i kontakt med dig.

Inför föreningens årsmöte behöver valberedningen få in namn på intresserade medlemmar som vill bli en del av styrelsen i United Movement.

Din insats är viktig och behövs för att styrelsen ska kunna fortsätta förvalta och utveckla verksamheten i vår fina förening. Att det även är roligt att få mer insikt i föreningsarbetet och sina eventuella barns intressen samt utvecklande för dig som person får du med som en bonus.

Känns detta intressant för dig eller kanske någon du känner, så tveka inte att snarast höra av dig till valberedningen via nedanstående kontaktuppgifter. 

Valberedningen består av Susanne Bonde och Susanne Lundqvist så du får gärna prata med någon av oss om du är intresserad eller har några frågor.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Susanne Bonde
Ordförande i valberedningen

valberedning@unitedmovement.se

Susanne Bonde: 070-728 15 70


Årets föreningsledare finns i vår förening!

Den 8 december fick Sofia Ollesdotter ta emot utmärkelsen "Årets förenings- ledare 2018" på Edsbergs Slott. Utmärkelsen delades ut av Sollentuna kommun.

Sofia är styrelsemedlem i United Movement men även ansvarig för föreningens akrobatiksektion. Hon är dessutom en av grundarna till Swedish Acrobatics Convention (SAC) och var säsongen 17/18 lagkapten för och aktiv i vårt Coed level 6-lag  

Tack för allt ditt arbete i och för föreningen och dess medlemmar.

Stort grattis! 💙💚

SAC - Swedish Acrobatics Convention 2018

Under helgen 9-11 november intog föreningens akrobater tillsammans med ytterligare 150 akrobater från hela världen Häggvikshallen för Swedish Acrobatics Convention 2018.

Besökarna bestod av allt från nybörjare till professionella artister. Den mest långväga besökaren kom ända från Kalifornien.

Mellan fredag kväll och söndag eftermiddag hölls sammanlagt 31 workshops i akrobatikens alla konster på olika nivåer, och på lördags- kvällen visades en show med akrobatik, jonglör, ljusshow, lekar och handståendetävling.

Kvällarna avslutades med ett bad i den ditkörda bastun.

Arrangörer och besökare är nöjda och snart påbörjas planeringen för nästa års arrangemang: SAC 2019.


💚 💙  Tack!  💙 💚

Vi vill rikta ett stort varmt tack till er föräldrar som ställt upp som lagföräldrar i era barns lag - ni är en viktig del i föreningens arbete!

Vi har bl.a. haft föräldrar som följt med de lag som i början av december tävlade i Göteborg och vi har haft föräldrar som hjälpte till som funktionärer på juluppvisningen i Satelliten. Andra har hjälpt till och stöttat våra tränare i olika sammanhang. Er hjälp och ert engagemang är oumbärligt för att en ideell förening som vår ska kunna bli så bra som möjligt.

Om många kan hjälpa till lite så blir effekten väldigt stor för våra cheerleaders.

Kom ihåg att vi är i början på en process för att få till en bra organisation kring lagföräldrar och funktionärer etc. och vi tar gärna emot feed-back, förslag och konstruktiv kritik. Mejla till kansli@unitedmovement.se


Nordic All Level Championship i Göteborg

Den första december ställde våra level 2- och level 3-lag upp i Nordic All Level Championship i Partille Arena.

Lagen åkte dit gemensamt och bodde på samma hotell vilket var bra för lagens sammahållning och lagkänsla. 

Foto: Jenny Thärnström

Sammanlagt tävlade 150 lag på olika nivåer under lördagen och alla från United Movement Cheer var jätteduktiga och fick fina placeringar.

Våra gröna föreningströjor var lätta att känna igen i folkhavet.

Placeringar

M2 Magnificent - plats 8/11

M3 Magic - plats 5/7

J2 Unlimited - plats 8/15

J3 Unique - plats 11/15

S3 Caution - plats 9/9


Juluppvisning i Satelliten den 9 december 2018

Foto: Mårten Salomonsson

Satelliten var fullsatt när vi hade föreningens juluppvisning. Lite drygt 400 personer satt på läktarna medan våra cheerleadinglag presenterade sina program för släkt och vänner.

Alla våra aktiva cheerleaders visade upp sina färdigheter, från de allra minsta: microminiorer i Mighty till seniorerna i Caution och Partner Stunt.

Luchur, som vi har köpt lagens tävlings- och uppvisnings- rosetter/bows från var också på plats med sitt stora, handgjorda sortiment.

Stämningen under uppvisningen var hög och vi vill tacka alla som hjälpte till för att genomföra den på ett så bra sätt!

Foto: Jenny Thärnström

God Jul och Gott Nytt År 2019

Stort tack för i år
önskar styrelsen, valberedningen och kansliet!


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter