Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV Jul & Nyår 2018

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Ca-Ma-Mo's Kennel

Hoppas alla får en bra helg med fint vinterväder. Vi är hemma hela helgen och tar han om de små, välkomna om ni har vägarna förbi.

UTSTÄLLNINGAR

Det har gått bra för Ca-Ma-Mo's hundar på utställningarna under året.

Vi hoppas det håller i sej även nästa år. Första utställningen 2019 är MyDog i Göteborg den 3-6 januari. Vi kommer att bemanna rasmontern i alla fall på torsdag em och fredag em. Är det någon som vill vara med så hör av er.

Vi kommer att vara med och arrangera TTS inofficiella hundutställning i Varberg den 7 april 2019 också.

BLOGG

Valpkull M

Här en bild på en av hanarna i M-kullen. De är väldigt söta och goa nu. På bloggen finns mer info om valparna mm. Där finns även fler bilder. 

En vanlig lördag

En vanlig lördag med skogspromenad och bad av hundar. På bloggen försöker jag berätta vad som händer i kenneln både smått och stort. Klicka här

Hoppas ni tycker det är kul med lite info från oss. Jag försöker uppdatera hemsida, Facebook och Instagram så ofta som möjligt. Vi har redan haft en kull valpar i år (kull L) och nu har vi kull M. Vi hade som vanligt en kennelträff i oktober, så roligt att ni kommer. Vill ni att vi hittar på mer aktiviteter så hör av er.

Marina, Janne och Monica

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.