Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rösta fram Årets Traillöpare och Årets Prestation 2018

Vilka kvinna respektive man tycker du har gjort sig förtjänt att bli årets traillöpare och vem har gjort årets prestation inom svensk traillöpning? Vi har nominerat fyra kandidater i tre kategorier. Gå in och rösta så är du samtidigt med i utlottningen av tre presentkort på 1000 kr styck på Salming Running.Nya grepp vänter i Sundsvall Trail 2019

Sundsvall Trail har under de två senaste åren etablerat sig som det tuffa ultraloppet, med en stor del av bansträckningen mitt ut i terrängen utan stigar. När anmälan öppnar till 2019 är lite överraskande längsta distansen förkortad från 52 till 21 km.

Läs mer här

Ljus, mörker och häftig målgång i Sandsjöbacka Trail

Traillöpare går inte i ide. Sandsjöbacka Trail i Göteborg är ett av de största vinterloppen. 11–13 januari erbjuds lopp under tre dagar, på distanser från 14 km upp till 85 km och dessutom i både ljus och mörker.

Läs mer här


Events

Boka sommarens Fjälläger 27-30 juni 2019

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens Fjälläger betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.


Fyll ditt påskägg med traillöpning 2019

Vår premiärresa till Tjeckien bjuder på flera olika spännande och varierande områden. Här finns unik sandstensterräng som inte går att hitta någon annanstans i Europa. Du får även springa i fjälliknande natur och njuta av utsikten i fantastiska nationalparker.


Ge bort känslan av att vara oslagbar

När du ger bort en startplats i 2XU Idre Fjällmaraton, ger du bort svett, stela ben och kanske ett skavsår. Du ger bort fjällvidder, leenden och känsla av att vara helt jäkla grym – ja, oslagbar! Du ger också bort löpning i pannlampans sken en kväll i januari, du ger bort backträning i vårsolen och du ger bort den där sköna tröttheten som kommer av rejäl fysisk aktivitet.


Gunilla Kidmark bloggar

Gunilla testar 3 dubbskor från Icebug

- Precis nu har det kommit vinter till Göteborg! Minusgrader och ett tunt lager snö och äntligen plockar jag fram merinostrumpor, vintertights och Icebugskorna med ståldubbar får riktigt komma till sin rätt! Men faktum är att jag redan har sprungit i dubbade skor i säkert en månad. När kala rötter blir såphala, när jag springer med pannlampa i mörkret och när jag inte vill halka på sluttande bergshällar – ja då är skor med ståldubb helt fantastiska.


Veckans pass

Alternativa träningstips från Lena Gavelin

December, mörkt och ruggigt. Ett utmärkt tillfälle att komplettera med lite extra alternativ träning. Lena Gavelin ger tips till dig som vill avlasta löpmusklerna, men ändå hålla kondtionen i trim. 


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.