Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Elpro. Nr 3 december, 2018.


God Jul & Gott Nytt År

Vill vi på Elpro tillönska alla våra kunder, leverantörer och partner. Istället för julgåvor väljer vi i sedvanlig ordning att skänka en slant till Barncancerfonden för deras arbete. Vi vill också passa på att informera om att vi har stängt i mellandagarna, dvs 27 och 28 december. Vi finns på plats igen den 2 januari med en något reducerad styrka fram till och med 4 januari. Från och med 7 januari är det full fart igen. På återhörande.


Jonas Wohnerow stärker upp kvalitén

För att ytterligare stärka upp och möta marknadens krav på hög kvalitet kan meddelas att vi anställt Jonas Wohnerow som kvalitetsansvarig hos oss på Elpro. Jonas kommer närmast från en tjänst som kvalitetsingenjör hos Parker Hannifin i Borås men börjar hos oss i mitten av januari 2019. Jonas är 50 år fyllda och bor med sin familj i Lerum.

 

Läs mer >>


På bilden syns två nöjda VD:ar skaka hand efter det nytecknade treårsavtalet. André Hansson till vänster och Eivind Ottoson till höger.

Nytt miljonavtal för Elpro

I början av november tecknade Elpro ett treårsavtal med Telair International AB i Lund gällande styrningsutrustning för last- och bagagehantering på flygplatser. Avtalet sträcker sig över tre år och är värt ca 3 miljoner kronor per år.

Läs mer >>


Vi söker en elkonstruktör

Det händer mycket på och kring Elpro för tillfället. Just nu söker vi en skicklig elkonstruktör med placering i Alingsås.

Läs mer >>


Strategimöte med sikte på framtiden

I slutet av november höll Elpro sin årliga strategikonferens i Smögen med alla anställda. Syftet var att informera om nuläge och framtid samt att skapa delaktighet inför vad som komma skall – och det är ju inte så lite…

Läs mer >>


Skräddarsydd produktionsanläggning

Som vi berättat om tidigare så bygger Elpro en helt ny produktionsanläggning för att bättre möta marknadens efterfrågan. Och för att få till stånd en så optimalt anpassad anläggning som möjligt har Elpro engagerat Torbjörn Berglund på HjoCon AB för att jobba med produktionslayouten och själva flytten och detta gör han i nära samarbete med Linus Lindgren, produktionsansvarig på Elpro.

Läs mer >>


Hitta rätt direkt!

För att underlätta för dig som frågeställare ber vi dig kontakta nedanstående personer utifrån ditt behov för att få snabbare hjälp.

 

Eivind Ottoson – Nya projekt, offerter/priser samt order/orderkännande

Telefon: 0322-66 85 52

Mail: eivind.ottoson@elpro.se

 

Jesper Ottoson – Utveckling/programmering samt konstruktion

Telefon: 0322-66 85 54

Mail: jesper.ottoson@elpro.se

 

Linus Lindgren – Leveranser och kvalitetsfrågor – kunder

Telefon: 0322-66 85 55

Mail: linus.lindgren@elpro.se

 

Jens Johansson – Leveranser och kvalitetsfrågor – leverantörer

Telefon: 0322-66 85 53

Mail: jens@elpro.se 


Elpro AB
Bultgatan 8
441 38 Alingsås

Telefon: +46-322-66 85 50
Fax: +46-322-66 85 69
www.elpro.se

linkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.