December 2018
Webbversion    Tipsa en kollega

Filmer inför Julen 2018

Möt minirenen Elliot eller lär om om högtidens traditioner. I årets julutbud hittas både nytt, klassiskt och mittemellan, såsom i Tove Janssons mumindal där Mumintrollet inte vill gå i idé och istället stöter på julen...

Se mer

Lär mer om digitalt berättande

Nu har vinnaren av priset från Förskolekvällen, Fridas Hage, Grundsärskola på Tjörn, påbörjat sitt processtöd med en lärmiljölåda! Är ni också intresserade av lådor kring programmering och digitalisering? Kontakta oss!

Läs mer

Maskinen Kroppen med Eva Funck

I Evas Funks nya serie går hon till botten med tio centrala funktioner i kroppen. Vi får bl.a. lära oss hur man kan förebygga haveri och vad som behövs för att kroppen skall fungera på ett bra sätt. 

Se mer

Decembertips från UR

Några tips i tiden: Pinos jul (försk), Makeriet och Högtider (F-3), Världen online (4-6), Vägen till Fredspriset (7-9) och La mort du Père Noël (gymn). Och så Nobel i Rinkeby - en språklig utmaning för läraren.

Se mer

Läromedelsmässan 2019

Boka in den 7-8 maj 2019 för en av Sveriges största läromedelsmässor! En mötesplats med inspiration kring digitala, analoga och taktila läromedel, samt aktuella trender och lärmiljöer.

Läs mer

Nytt system för beställningar

15 oktober lanserades ett helt nytt system för beställningar av läromedel. Det har utvecklats för att underlätta alla delar i sök- och beställningsproceduren, däribland med möjlighet att följa aktuella beställningar.

Läs mer

Du får detta nyhetsbrev eftersom du aktivt valt att prenumerera på information från Göteborgsregionen (GR) eller på något sätt är aktiv i GR:s arbete. Läs mer om hur vi på Göteborgsregionen (GR) hanterar dina personuppgifter: Integritetspolicy  

Avregistrera   Webbversion