Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Alla Nyheter 2018

Idag är det 1:a december och julen närmar sig med stormsteg. Väntans tider för barnen som räknar ner dagarna med hjälp av sina adventskalendrar. Under året har vi räknat ned till massa releaser av nyheter att prenumerera på under 2018. De har alla mottagits väl och vissa har till och med blivit toppfavoriter på kort tid som text Experiment KidzLabs. Så kolla in alla våra nyheter sedan är det bara att välja någon av dem eller kanske några av våra klassiker som LEGO och Alga Experiment, beställ innan den 14/12 för då skickas sista försändelsen innan jul och för detta år. 

Alga Science - Klassiker - Lekogram.se

Klassiker

Med en prenumeration på Alga Science så får ditt barn eller barnbarn chansen att utföra nya experiment varje månad. Låt unga blivande naturvetare, ingenjörer och forskare utforska naturvetenskapens lagar roligt men också nyttigt för framtida fysik- och kemilektioner samt en kunskap som man har nytta av i hela livet. Alga Science är helt rätt för nyfikna barn som vill upptäcka världen på ett spännande och tryggt sätt. Barnet får lära sig hur väder och vind, kemi och fysik, vatten och el fungerar när de aktiverar ett vulkanutbrott, utforskar om dinosaurier, bygger robotar eller utforskar om insekter och växter och hur mycket annat fungerar. Våra Alga Science prenumerationer finns i två storlekar, Large och Medium.

LEGO MIX - Favorit - Lekogram.se

Favorit

LEGO Mix är valet för den som älskar alla typer av LEGO. I den här kategorin så varierar vi LEGO byggsatser mellan våra kategorier LEGO Äventyr och LEGO City. Det innebär att ena månaden så får man hem en superhjälte från Marvel och nästa månad kanske det kommer en helikopter med Pilot från LEGO City. Med LEGO så finns det inga begränsningar, kanske kommer Batman och hjälper brandkåren att ta ned en katt från trädet i LEGO Staden eller så kommer Polismästaren till Starwars robotens hjälp när R2D2 försöker rädda master Yoda. Visst är LEGO fantastiskt, fullt av möjligheter, tänk att få längta efter nästa försändelse som varje månad innehåller nya äventyr Välj mellan tre olika storlekar.

Nyheter 2018

KidzLabs

KidzLabs Experiment
KidzLabs Experiment

Med en prenumeration på KidzLabs experiment så får man experimentera med massor av olika roliga utmaningar. Utforska hur kroppen fungerar, vad man kan göra med elektricitet, bygga ditt eget kombinationslås, skapa ett hologram och lär dig magikens grunder.  4M Kidz Labs är en serie pedagogiskt vetenskaps experiment från 4M. 4M har skapat spännande och innovativa leksaker sedan 1993, de lägger säkerhet och kvalitet på leksakerna över allt annat. Under de senaste två åren har de vunnit imponerande 28 utmärkelser för sina produkter. Varje månad så får ni en ny försändelse med spännande och utforskande experiment.

Pyssla

Pyssla
Pyssla varje månad

Pyssla prenumerationen levererar olika roliga och utvecklande pyssel set varje månad. Med dessa pyssel set så får barnet göra egna armband, hårband, fina filt figurer, smycken. De får också prova på att göra ansiktsmålning, sy och sticka etc. Ett helt år med kreativa skapande tillfällen där barnen få se resultatet av sin egen tillverkning för att sedan ha det på sig eller kanske ge bort sin fina skapelse till någon nära som uppskattar det mer än någon annan. Allt detta tack vare det stora utbudet från Galt och deras fantastiska erbjudande med aktivitets och hantverks set. Handarbete är en konst som följer med livet ut och som man alltid kan bli bättre på.

Bygga

Bygga
Bygg med riktiga verktyg

Bygga prenumerationen erbjuder massor av olika kreativa träbyggsatser från STANLEY Jr, vad sägs om att bygga en racerbil, dumper, flygplan, monsterbil eller godisautomat. Med dessa byggsatser så får man spika och skruva ihop sitt mästerverk för att därefter måla eller kanske sätta på medföljande stickers. Allt för att uppleva att man med sina egna händer och lite verktyg kan bygga något helt på egen hand. I vissa set så följer det med hammare och skruvmejsel, i andra kommer det också med pensel, målarfärg och klistermärken.  Byggsatserna innehåller också allt annat som behövs som skruvar, spikar, figursågade trä delar och naturligtvis en ritning som tar er igenom denna kreativa och spännande utmaning. Bygg med riktiga verktyg året om  med denna prenumeration.

LEGO Tech

LEGO Technic
LEGO Technic varje månad

Tech och innehåller massor av spännande och kreativa byggsatser för framtidens mekaniker och ingenjörer. Med LEGO Technic så får barnen utveckla sitt sinne för hur saker och ting fungerar på riktigt. Barnen får från grunden bygga båtar, bilar, grävskopor, helikoptrar, motorcyklar mfl. Byggsatserna innehåller massor av kugghjul, pneumatik och motorer. LEGO Technic låter dig bygga på riktigt!

Lekogram.se erbjuder en prenumeration för alla. Med Tech har också de äldre barnen en prenumeration som gör att de kan fortsätta utveckla sin kreativa förmåga med hjälp av konstruktion och tekniska lösningar. Så för alla barn som är redo att ta byggandet till nästa nivå så är LEGO Technic helt rätt .

Green Science

Green Science
Green Science

När du prenumererar på Green Science så får du möjlighet att utforska framtidens tekniksa lösningar som bygger på hållbar utveckling. Green Science är en serie med kreativa och verklighetsnära experiment där man får chans att utveckla sin kreativitet lika mycket som förståelsen för hur saker och ting fungerar idag och i framtiden. 

Hållbar utveckling är ett begrepp för att beskriva att: Målet är att människans liv skall kunna genomlevas på en planet med begränsade resurser. Målsättningen innefattar ett idealt läge för samhället där levnadsvillkor och resursanvändning möter mänskliga behov utan att äventyra hållbarheten i ekosystem och miljön så att även framtida generationer kan få sina behov tillgodosedda.

Januari

Nästa Nyhet
Fler nyheter kommer!

Nyheter 2019 I Januari släpper vi den första av många nyheter och förändringar som kommer att ske under 2019. Vi hoppas naturligtvis att ni också följer oss på Facebook och Instagram för att hänga med i svängarna och inte missa nyheter, fina erbjudanden och spännande tävlingar mm. Vi fortsätter med med vår strategi att utöka erbjudandet för att ge barnfamiljer möjligheten att en gång i månaden få en spännande och kreativ försändelse direkt hem med posten. Då alla barn är olika vill vi erbjuda så mycket som möjligt att välja mellan med våra olika Teman, Kategorier och Storlekar! Idag kan barn stora som små varje månad längta efter kreativa leksaker som LEGO, ALGA Science, Lundby Dockskåp, Brio World, Kidzlabs, Kul att Lära eller Kul att Skapa!


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.