Konferensen Good Tech Conference är över för i år och vi vill rikta ett stort tack till dig som deltog på konferensen. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2018 ÅRS DIGITALISERINGSKONFERENS

TACKAR FÖR SIG!

Från Bron Innovation och alla som hjälpt oss att anordna den första upplagan av Good Tech Conference, vill vi rikta ett stort och varmt tack till dig som deltog under 2018 års konferens!

Vi fick uppleva en hel del fantastiska saker under de här tre dagarna. Nedan ser du några av höjdpunkterna!  

TISDAG 16/10

MATMARKNAD, HUMOR OCH EN HÄRLIG STÄMNING

Get Together inleder konferensen

Klockan 17 slog vi upp dörrarna till Folkan och där fick vi lyssna till två spännande föreläsningar av Paulina Modlitba Söderlund och Olof Granström. Moderator för kvällen var Mattias Goldmann.
Vid 19-tiden gick vi tillsammans upp till Restaurang Aveny som kvällen till ära förvandlats till en kokande matmarknad med tyginklädda stånd och mat från jordens alla hörn. Underhöll oss gjorde Hasse Brontén f.d. säpoagenten som bytte spaningsuppdragen mot humorscenen.

En härlig start på Good Tech Conference! 


REGIONENS NYA DIGITALA STJÄRNA

Anna Samstad - Årets stipendiat

I samband med konferensens inledningskväll Get Together delade Bron Innovation ut ett stipendium. Det tilldelas en uppsats eller examensarbete som bedöms ha hög kvalitet och är intressant inom något av Brons spetsområden.
Årets stipendiat blev Anna Samstad. En värdig vinnare!

SE FILMEN MED ANNA HÄR!

ONSDAG 17/10

MODERATOR LIZA-MARIA NORLIN PRECIS INNAN START

Lasershow och "Årets supertalang"

Klockan 8.30 lagom till morgonkaffet klev Sirqus Alfon upp på stora scenen och bjöd på lasershow i nedsläckt lokal. Just hemkomna från Korea där de dagen innan spelat, fick Good Tech Conference njuta och hänföras av deras spektakulära showakt!

Moderator Liza-Maria Norlin höll i trådarna från stora scen under dagen och vi fick äran att lyssna till föreläsningar av "Årets supertalang" och teknikexpert Siduri Poli samt Ashkan Fardost, forskare och Collaborator på Hyper Island.

KEY NOTE SPEAKER SIDURI POLI KICKAR IGÅNG DAGEN


STJÄRNKOCK, FINSTÄMD MUSIK OCH HÄNDER I LUFTEN

Kvällens bankettmiddag

Efter en händelserik dag bjöds vi på bankettmiddag signerad Johan Backeus, Årets kock 2017. Vi fick njuta av helt underbar mat, dryck, underhållning och fin stämning.

Väl värda efter en heldag med intressanta, lärorika och fullmatade seminarier med ämnen som sociala medier, ungt ledarskap, stadsförflyttningar och digitala gruvor. 

SIRQUS ALFON FICK IGÅNG OSS ORDENTLIGT

TORSDAG 18/10

PEPPER HÄLSAR GOD MORGON

Vår humanaste deltagare?

Morgonen startade ihop med AI-roboten Pepper som vår utställare Forefront bidrog med. Ett utmärkt exempel på kreativitet och digitala möjligheter, som varit vår ledstjärna under dessa tre dagar. Den vänliga humanoid-roboten Pepper var en given succé på Good Tech Conference och en "selfiemagnet".


INTRESSANTA PODGÄSTER OCH EN GRIPANDE PER HOLKNEKT

Digitalisering och mänskliga värden

I år livesände vi podcasten Killander&Björk som gästades av några av våra utmärkta föreläsare. En podcast som handlar om vår digitala dåtid och nutid.

Podcasten går självklart även att lyssna på i efterhand via vår hemsida.

Alla avsnitten hittar du här!

Teknik och digitalisering har såklart stått i fokus under de här dagarna. Men även de mer mjuka värderingarna som den goda viljan att göra gott, gott för samhället, företagsklimatet och för människorna har varit påtagligt synbara.

Någon som bidrog starkt med detta perspektiv var vår avslutande Key Note Speaker Per Holknekt. Pers gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter gör honom till en unik föreläsare. Per bjöd på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerade, skapade förståelse och satte spår.

Tack Per för en strålande insats och en god avslutning på
Good Tech Conference 2018! 

TACK OCH PÅ ÅTERSEENDE!

Efter dessa fullspäckade dagar med 64 seminarier inom Kommunikation, UX, Ledarskap & Organisation, Digital Välfärd, Informationssäkerhet, Smarta Samhällen, Systemförvaltning och Industri hopppas vi att du haft lika trevligt som oss arrangörer. Vårt mål är att du efter dessa dagar går hem och känner dig inspirerad, att du knutit nya kontakter och fått med dig en massa ny kunskap.

Stort tack för den här gången hälsar arrangörsteamet!


Bilder: Sarah Olsson Olofsson och Alvin Lindblom


Copyright ©  2018 Good Tech Conference, alla rättigheter förbehålls.

Läs vår policy för hur vi hanterar dina personuppgifter.

facebookhomepagelinkedin

Detta nyhetsbrev skickas till dig som engagerat dig i Bron, är medlem i Bron, är partner med Bron samt dig som deltagit i någon aktivitet inom ramen för Good Tech Conference (tidigare Sundsvall 42). Har du någon fråga eller fundering? Kontakta oss via info@goodtechconference.se

 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.