Nyhetsbrev December

Hej i Adventstid!

Vi fick lite vinter. Kallt och lite pudersnö. Men nu regnar det och är grått igen. Äntligen advent och snart jul. Det gillar jag.

Du har väl inte missat våra julklappstips ? Ett exempel Transparent matta, rosa rullkniv från olfa och matchande rosa linjal. Om man inte har syrum utan kanske skär på matbordet känns en diskret matta bra. Man kan ju låta den ligga kvar den syns ju knappt.


Månadsvara December och Januari, vi slår ihop som vanligt. Spollåda med 25 st CB spolar 79:-( ord.pris 104:-)


Madeira, elastisk overlocktråd finns nu i 15 färger.


Vi säljer ut alla våra Lurexband. Passa på dom är så användbara i jul- och nyårstider.


Vi kommer att Jul stänga som vi brukar. Vi vill fira jul och njuta av våra barn och barnbarn riktigt ordentligt. Vi stänger shoppen Onsdag 19 december kl 18.00 öppnar igen Söndag 6 Januari kl 18.00 Mer info kommer.

Det här känns bra. Vi lämnar in en ihopknuten säck varje dag med våra varubrev. Benny passar postbilen och lämnar dom till chauffören. Säcken är märkt med en etikett. "Företagscentrum Nyköping" nästa dag har dom skickat tillbaka etiketten som post i vår brevlåda. Vi får väl räkna oss som välkända när denna ofullständiga adress kan fungera.


Som jag brukar, lite om oss själva också

Den här känner jag mig lite stolt över. En suckulent (jag känner inte till namnet) som jag haft några i år. Den bor i växthuset varje sommar. Blir lite större för varje år. Nu tänker den blomma mitt i vintern inne i köket. Kul!


Trots en hand som inte samarbetar har jag lyckats sy nya julgardiner. Jag är verkligen svag för Arvidssons tomten i original. Den som MiaLotta Arvidsson-Mars är "mamma" till. Öljetterna kan jag nog få dit själv. Men hänga upp blir värre. Vi får hoppas han jag delar livet med kan tänka sig att ställa upp.


När man går till frissan är färgen i håret det viktigaste.


Man brukar ju säga lite nedlåtande att "lite roar småbarn"

Men här får orden en rarare innebörd.

Till sist vill jag säga grattis till Selma som fyllde 2 år igår.

P å lördag kommer vi allihop, vilket kalas det blir.

Här bygger hon med sin födelsedagspresent.

Kram från Bibbi