Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej Karlsborgs näringsliv

Låt oss gemensamt vara med och stärka vår egen lokala handel!
Hur då? Jo vi kan köpa julklappar lokalt, från våra egna butiker i Karlsborg! Från våra lokala handlare och hantverkare. Vi har ju nästan allt i Karlsborg, nära oss. Vi vill att det ska fortsätta så!

Blommor, byggvaror, kläder, hantverkare, konst, hudvård, massage, mat och mötesplatser, böcker och kontorsmaterial, Data och IT, Cykel och båtvaror, Frisörer, garn och tyger, presentartiklar och leksaker med mera, alla dessa är idag dina lokala handlare på orten, i kommunen.

Var med och gör så att de kan utvecklas, var med och gör så att de kan satsa på att ha det allra bästa sortimentet, de allra nyaste produkterna, de häftigaste prylarna.
Om vi själva handlar lokalt och gör inköpen där vi bor, kommer det göra grym nytta här. För dig, för oss, för alla. Det gör att vi får den lokala ekonomi att växa! Å lika viktigt, med de modernaste produkterna och tjänsterna kommer vi också ha möjlighet att konkurrera med andra på lika villkor och få ett inflöde av kunder och ekonomi utifrån som väljer Karlsborgs handel.

Vad skulle det betyda? Vi får en bättre service, fler kunder både externa och interna. Fler kan anställas inom handeln, vi får ett större och konkurrenskraftigare utbud. Vi får butiker som klarar av att ha öppet året runt på vår fantastiska ort.

Så vi kan alla vara med och låta detta vara möjligt, det handlar inte om att vi ska rädda några lokala företag! Vi ska vara med att utveckla dem!!! Ge dem möjlighet att vara på toppen med de bästa produkterna, de nyaste behandlingarna med den kunnigaste och proffsigaste lokala personalen.

Det kan vi vara med att påverka genom att handla på hemmaplan!

/Yours truly Fredrik T

PS
-Ska han säga som bor i Skövde! Å kan handla på DollarStore eller Biltema!
”Jag lovar att jag ska leva som jag lär! Jag ska handla alla mina julklappar lokalt i Karlsborg, inte för att stötta någon enskild utan för att allt som jag behöver, finns här!"
DS


Ett stort gigantiskt tack till alla medverkande i Karlsborgsmontern på Elmiamässan.

Brodit, Karlsborgs kommun och turistbolag, KPP, Laminato, Mölltorps Gjuteri, Noremech och Precikap.

Jättetack också till Mölltorps Utemiljö och Handelsträdgård för utsmyckningen av den vackraste montern på hela Elmia och till Kanalkiosken för den goda kôrven.

Se filmen "Manufactured in Karlsborg" som visades på "stortv" under mässan.

Filmen är gjord av Three Piece Media


Fredrik Tidholm
Näringslivschef
Karlsborgs Utveckling AB

Flygfältsvägen 29
546 30 Karlsborg
Tfn 070-199 22 40
fredrik@karlsborgsutveckling.se

www.facebook.se/naringslivkarlsborg


www.karlsborgsutveckling.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare eller politiker/tjänsteman i Karlsborgs kommun.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.