Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 32 2018


Hej på er alla igen!

Här kommer då veckans Cheerinfo.

Förra veckan var jag på utbildning vilket gjorde att Cheerinfo uteblev. Kändes roligt att några mejlade och frågade om de missat för de saknade veckans utskicks.

Ambitionen är att skicka ut info till er varje vecka, ibland finns det mer och ibland mindre och ibland är vi upptagna med annat men ambitionen är som sagt var varje vecka om info finns att skicka ut.

Ni är en stor del här och ni får gärna skicka in nyheter, tips eller andra saker till oss så lägger jag med det i.

Jag har under hösten fått en hel del frågor om licenser och övergångar. För att underlätta för er alla har jag nu sammanställt en FAQ som ligger på vår hemsida.

Många får lite panik så här innan en större tävling, Nordic All level som är på gång nästa helg. Jag påminner därför redan nu om att se över licenser mm inför den 10 dec samt inför DM säsongen.

Vi påminner igen om att at kansliet är stängt över jul och nyår så ni tänker på det. 


Cheerhälsningar

Kia
Föreningskonsulent


FAQ - Licenser och övergångar

Nu finne de vanligaste frågorna rörande licenser och licensövergångar på vår hemsida.

Här hittar ni dom!

Påminnelse om licensövergångar

Just nu inkommer det en del mejl med önskan om att övergången skall gå snabbt för man skall tävla på Nordic All level.

Jag vill påminna om att behandlingstid för licensövergångar är 3 veckor och detta har vi fått ut med i början av denna säsong.

I TB står följande:

Kapitel 3.
F -Förenings och lagtillhörighet under punkt 2.

Behandlingstiden för övergångar är normalt 3veckor. Akut behandlingstid kan sökas mellan 7-21 dagar innan aktuell tävling mot en tillkommande avgift på 500kr per licens. Ansökningar som inkommer 7 dagar eller senare inför aktuell tävling hanteras ej även om avgiften betalas. Observera att samtliga ansökningar för akut behandlingstid görs utan garanti att godkännas.

 


Vi har fått en rolig lite rapport från TKs medlem Isabella Bergvik som just nu pluggar i USA. Hon tog då tillfället i akt och kontaktade Maryland Twisters vilket gav henne en fantastik möjlighet, en heldag som hon fick tillbringa med deras aktiva och tränare!

 

Isabella skriver själv efter sin dag på Maryland Twisters Gym.

"- Jag har varit på besök hos Maryland Twisters och fick då följa med en av deras coacher runt och vara med på olika ”klasser” (exempelvis tumbling klasser)... men framför allt fick jag vara med på deras F5s (Large Senior level 5) träning. Det var otroligt lärorikt att diskutera träningsformer och olika sätt att arbeta med skills och program sett ur deras perspektiv. Likväl få en inblick i hur ett sådant elitlag tränar gav väldigt mycket inspiration och många nya ideér! Det var även så roligt att få se deras program för säsongen. Tar med mig väldigt mycket positivt från dagen och ser fram emot en fortsatt kontakt!"Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.