Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Dags att utvärdera trailsäsongen 2018

Säsongen är slut, eller väldigt nära sitt slut. Nu är tiden för återhämtning och reflektion. Nu lägger du grunden för nästa år.

Att utvärdera sin säsong är att lära känna sig själv lite bättre. När tiden finns att zooma ut och få distans till sin träning och tävling, kommer ofta intressanta insikter. Som till exempel hur just du reagerar med kropp och huvud på olika typer av träning och i olika situationer.


Kör styrkepasset som håller dig skadefri 2019

Trailsäsongen 2018 går mot sitt slut och vi går in i en period med grundträning. Passa på att lägga in lite extra styrkepass för att få en starka och hållbar kropp 2019!


Plocka din egen mat och få träning samtidigt

Vår trailkock Billy gillar att kombinera matinsamling och träning, speciellt i höstskogen.


Boka 2019 års löparresor med Trailrunning Sweden

En påskhelg i fantastisk tjeckisk sandstensterräng eller fyra dagars fjällöpning i Sälen. Nu har vi öppnat upp anmälan till två av 2019 års trailresor.


Ge bort känslan av att vara oslagbar

När du ger bort en startplats i 2XU Idre Fjällmaraton, ger du bort svett, stela ben och kanske ett skavsår. Du ger bort fjällvidder, leenden och känsla av att vara helt jäkla grym – ja, oslagbar! Du ger också bort löpning i pannlampans sken en kväll i januari, du ger bort backträning i vårsolen och du ger bort den där sköna tröttheten som kommer av rejäl fysisk aktivitet.


Annonser

30% på reapriset hos Bagheera

Som följare hos Trailrunning Sweden kan vi erbjuda 30% EXTRA rabatt på redan ordentligt pressade priser i Bagheeras webbshop. Erbjudandet gäller även på spar- och kampanjpriser. Rabatten dras i kassan, ange koden 30trail.


Få förtur på 2XU Black Friday-kampanjer


Pannlampor för traillöpare

Det är mörkt på kvällarna, men det är inget hinder mot att fortsätta springa i skogen. Med dagens moderna pannlampor är det enkelt att få bra ljus som håller för långa turer, även då mörkret lagt sig. Här är Mila, Silva och Lumonites modeller som de själva rekommenderar för oss som älskar traillöpning.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.