Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Krevi Hälsa & Utveckling

Hej ##firstname##

Idag är det premiär för Krevis nyhetsbrev i nytt utförande! Du som har fått detta nyhetsbrev har antingen någon gång bokat tid för behandling hos mig eller på annat sätt haft personlig kontakt med mig.

Genom nyhetsbrev som detta kommer jag att hålla dig uppdaterad med företagets tjänster, nyheter, erbjudanden och annan information som jag vill förmedla till dig.

Jag vill inte att du ska känna dig besvärad av oönskad spam så om du inte vill ha några fler utskick i framtiden, vänligen avanmäl dig här.

November

Idag är det bara två veckor kvar till första advent och året närmar sig sitt slut. Det är dags att lösa in friskvårdsbidraget, om du inte redan gjort det, och en kan ju börja fundera på vad nästa års friskvårdspeng ska gå till. Massage är ju bra för både kropp och sinne, för att nämna ett exempel. På Krevi erbjuds även stresshantering, friskvårdsrådgivning, strechning och ergonomiska råd.

Vad skulle du vilja uppnå eller förändra under nästa år när det kommer till din hälsa och välbefinnande? Vill du öka din motivation till att röra mer på dig? Lära dig att stressa av lättare? Få sundare kostvanor? Hitta en väg till ett mer energirikt liv? Boka gärna tid för friskvårdskonsultation så snackar vi lite. Vårt första möte på 30 minuter är kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till något. Boka här.

Mitt mål

Det är lätt att en fastnar vid tankar som att en vill gå ner X antal kilo lagom till beach 2019 eller liknande, och nu är vi ju alla olika, men själv har jag svårt att triggas igång av ett sådant mål. Men jag fann något som verkligen gjorde det. Jag fick en förfrågan om att ställa upp i Nordes största multisporttävling, Åre Extreme Challenge. Min första tanke var att personen som frågade mig nog väldigt gärna ville ha med en personlig massör med sig upp till Åre, men den baktanken fanns tydligen inte (påstås det), så jag niger och tackar för tilltron på min förmåga att fixa denna utmaning. Från Barbapapa till multisportare, typ. En Barbapapa med astmakondis dessutom. Efter att ha sett en filmtrailer för tävligen blir jag ruskigt sugen på att vara med och jag ser otroligt mycket fram emot upplevelsen att få passera mållinjen i Åre nästa sommar, om förutsättningarna är rätt.

Kanske blir vi sist i mål men vinsten är den största oavsett. Jag kommer att komma i mitt livs bästa form. Min kondition, min styrka och min uthållighet. Det kommer att vara tufft på vägen upp för Åreskutan och jag kommer förmodligen ha stunder som osar svavel men ack vilken lycka att passera mållinjen och veta att vi tog oss runt!

Se årets trailer för Åre Extreme Challenge här och låt dig inspireras. Vad är din utmaning? Vad behöver du för att bli riktigt motiverad?


Friskvårdsbidraget 2018

Glöm inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag för 2018. Det är pengar som är öronmärkta för just dig och som fryser inne om du inte använder dem innan året är slut. Vissa arbetsgivare behöver få in kvitto för ev. utlägg redan nu, inför årets sista löneutbetalning i december.

På Krevi Hälsa & Utveckling kan du köpa ett värdebevis för den summa du har kvar och sedan använda vid valfritt behandlingstillfälle. Du kan antingen spara pengarna som en pott, ifall du vill kunna boka olika sorters behandling, eller köpa ett klippkort för pengarna. Kontakta mig om du vill veta mer eller lösa in ditt friskvårdsbidrag hos Krevi.

Nytt från Skatteverket under 2018 är att de ändrat reglerna för friskvårdsbidraget till att omfatta ytterligare friskvårdsaktiviteter som tidigare inte var godkända. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer.

Nya behandlingar

Det finns nu nya behandlingsalternativ tillgängliga på Krevi BokaDirekt.
Jag erbjuder nu även:

  • Lymfmassage - stimulerar lymfflödet och hjälper kroppens immunförsvar, motverkar svullnader, värk och inflammationer. Det är särskilt bra för dig som har gjort ingrepp som påverkar lymfsystemet, t.ex bröstcanceroperationer, har lipödem, ärrbildningar mm. som orsakar stopp i flödet. Stopp i lymfflödet innebär att kroppen får det svårare att göra sig av med slaggprodukter och toxiner.
  • Fotledsbehandling - en behandling som stabiliserar foten och löser upp spänningar och stelhet i fotens leder, Förebygger och korrigerar felställning, dvs pronation och supination, som bl.a kan orsaka felbelastning av knä och höft, hallux valgus mm.
  • Naturlig Facelift - en ansiktsmassage med zonterapi som ger en djupavslappnande effekt och samtidigt stimulerar blod- och lymfcirkulation vilket fördröjer åldrandeprocessen.

Hjärt-lungräddning

Krevi Hälsa & Utveckling utbildar i hjärt-lungräddning, både i vuxen-HLR och barn-HLR.

Privatpersoner kan boka in sig på HLR-klass via Krevi BokaDirekt fr.o.m januari 2019.

Grupper, föreningar och företag kan kontakta mig för offert.

Balanserande kosttillskott

Det är viktigt att ha en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Den kost vi idag får i oss innehåller stora mångder omega6 och alltmindre omega3, även om vi gör vårt bästa för att äta nyttigt. Omega3 bidrar till normal funktion av hjärna, hjärta och immunsystem. Omega 3-fett kan i kroppen bli till ämnen som dämpar inflammation. Omega 6-fett kan på liknande sätt öka inflammation. Därför är det viktigt att använda ett kosttillskott som har en balanserande verkan av dessa essentiella oljor.

Vill du ha ett bra Omega3-kosttillskott av hög kvalitet, kontakta mig.

Sharing is caring

Det allra finaste omdömet jag kan få är när en kund rekommenderar mina tjänster vidare till sina vänner och bekanta.

För att ge något tillbaka till dig som hjälper mig att få fler kunder ger jag dig en rabattkupong á 200 kr för var 5:e ny kund som bokar behandling efter din rekommendation.

Det är då viktigt att din vän uppger ditt namn som referens när hen bokar tid.

Skicka gärna detta nyhetsbrev vidare till dina vänner och kollegor.

Information om prisjustering

Priserna har varit oförändrade sedan 2015. Fr.o.m 1 januari 2019 kommer Krevi Hälsa & Utveckling att justera priserna för samtliga tjänster.


facebookinstagramhomepage

Följ mig gärna på Facebook och Instagram för att ta del av erbjudanden, nyheter och information.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Klicka här för att avsluta din prenumeration.
Uppdatera dina prenumerationsinställningar.
Här kan du lämna samtycke (GDPR)