Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Abloom Holistisk och Organisk hudvård 100% naturlig och effektiv

 

Ablooms vision gällande hudvård omsluter både ett internt och externt tillvägagåendesätt. För strålande hud behöver du rätt produkter, en hudvårdsrutin som passar din hud och du måste även ta hand om ditt inre välbefinnande.

 

Erbjudande!

Köp en dag/natt creme och en ögoncreme från Abloom!

Du får en rengöringsgel på köpet!

Pris 141 €

(n. 192 €)

 


Esse Skincare

Framtidens hudvård hos oss!

 

Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig. Du kanske redan använder dem för en bättre tarmflora, men de är precis lika viktiga för din hud.

 

Esse Skincare Julkampanj

Köp Esse Skincare 

produkter för 160 €.

Få en underbar

duschgel

SOM GÅVA!

(värde 32 €)


Välkommen till Kika´s

Ute blir det mörkare och kallare. Här på Kika´s vill vi ge er lite värme och skönhet i en lugn och harmonisk miljö på vår nya adress Storalånggatan 34. Hos oss njuter ni av underbara och avslappnande ansiktsbehandlingar som utformas för att passa just din personlighet och hud. Våra ekofrisörer färgar, klipper, ljusfärgar och fixar till ditt hår oavsett önskemål och behov. Visste du att vi inte är bara en skönhetssalong? Vi har också ett brett utbud av fina hudvårdsprodukter, make-up och övriga produkter för din dagliga hygien.

Naturligt och snyggt helt enkelt från Kika´s!


❤️ Kika´s personal ❤️

Elin

Ekofrisör med flinka fingrar och ett sinne för form och färg. Du är i trygga händer när hon fixar ditt hår.

Josefin

Kosmetolog och fixar det mesta. Skickliga mjuka men starka händer ger dig avslappning och vård.

Marielle

Hud & spaterapeut  och Make-up artist. Hon tar fram din skönhet och glädje med hjärta och själ. 


Marika

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!


Inika Organics

Naturligt är inte tråkigt! Inika är så mycket mera än bara make-up. Samtidigt som det är vårdande för din hud, får du ett strålande resultat. Från vardag till fest med färg och finess!

Kom in och pröva!


Festfin at Kika´s by Nature

Make-Up och frisyr med naturliga produkter? Javisst! Naturen ger oss de mest underbara färger. Hos oss kan ni sätta er ner och låta våra skickliga frisörer och make-up artister locka fram ditt vackraste jag.


I enlighet med den lagstadgade GDPR policyn har vi uppdaterad hemsidan med vår dataskydds- och personuppgiftspolicy. Detta för att du ska känna dig trygg, att även i framtiden kunna kontaktas av oss på Kika's i marknadsföringssyfte, samt ta del av våra hjärtliga erbjudanden. Vi ber dig följa länken för att läsa mera här

Följ Kika's på sociala mediar för fina erbjudanden och dagliga uppdateringar från salongen 

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.