Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

 

 

Välkomstbrev

I dagarna kommer ett välkomstbrev att landa i samtliga brevlådor, oavsett hur länge man har bott i sin lägenhet. Brevet är tänkt som en sammanfattning av viktig information för alla boende.  Framledes kommer brevet att skickas ut direkt till nya grannar så snart vi i styrelsen blir informerade om överlåtelser.

 

Tilläggsförsäkring

Styrelsen vill förtydliga att föreningens gemensamma tilläggsförsäkring med Söderberg & Partner innebär att varje enskild medlem inte behöver ha ett bostadsrättstillägg till sin privata hemförsäkring

 

Skanska säljer mark

Nu är marken på baksidan upp mot skogen (grusytan) samt slänten ner mot Rådanvägen ute till försäljning. Vi återkommer så snart vi har mer information i ärendet.

Sänkt garagepris

I januari 2019 kommer sänkningen av garageplatsernas avgifter att genomföras. Det nya priset är 850 kr per månad, ett pris som ligger mer i nivå med våra grannföreningar.

Nytt parkeringsbolag

Från och med den 1 oktober har vår förening avtal med Q-park för parkeringstjänster på vår innergård. Samma leverantör som redan idag kontrollerar Margreteborgsvägen. Vi vill tydliggöra att den som parkerar sin bil på innergården riskerar p-böter precis som tidigare. 

 

Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter