Uutiskirje uusimmilla uutisilla. Ongelma uutiskirjeen näyttämisessä?   Se det i webbläsaren.

Abloom Holistinen ja Orgaaninen ihonhoito 100% luonnollisesti ja efektiivisesti

Abloomin visio ihonhoidosta sisältää sekä sisäisen että ulkoisen lähestymistavan. Loistavaa ihoa varten tarvitset oikeat tuotteet, ihonhoitoon soveltuvan ihonhoitorutiinin, ja sinun täytyy myös huolehdittava sisäisestä hyvinvoinnistasi.

 

 

Tarjous!

Osta päivä- tai yövoide + silmänympärysvoide.

Saat suihkugeeli lahjaksi kaupan päälle!

 

Pris 141 €

(n. 192 €)

 


Esse Skincare

Tulevaisuuden ihonhoidon löydät meiltä!

Probiootit ovat eläviä mikrobeja jotka ovat sinulle hyödyllisiä. Käytät niitä ehkä jo edistääkseen suoliston hyvinvointia, mutta ne ovat yhtä tärkeitä ihollesi.

Esse Skincare Joulukampanja

Osta Esse Skincare 

tuotteita 160 € edestä.

Saat upean suihkugeelin

LAHJAKSI!

(arvo 32 €)


Welcome to Kika’s!

Ulkona sää muuttuu yhä pimeämmäksi ja kylmemmäksi. Täällä Kikassa haluamme antaa sinulle lämpöä ja kauneutta rauhallisessa ja harmonisessa ympäristössä, uudessa osoitteessamme Pitkäkatu 34. Meillä nautit ihastuttavista ja rentouttavista kasvohoidoista, jotka ovat suunniteltuja sopiakseen juuri sinun persoonallisuutteen ja ihoosi. Meidän ekokampaajamme värjää, leikkaa, vaalentaa ja laittaa hiuksesi toiveesi ja tarpeesi mukaisesti. Tiesitkö, ettemme ole vain kauneushoitola? Meiltä löydät myös laajan valikoiman hienoja ihonhoitotuotteita, meikkejä ja muita tuotteita päivittäiseen hygieniaasi.

Luonnollisesti tyylikäs yksinkertaisesti Kikaksella!


❤️ Kika’s:in henkilökunta ❤️

Elin

Ekokampaaja näppärillä sormilla, jolla on myös näkemystä väreille ja muodoille. Kun Elin laittaa hiuksiasi, olet turvallisissa käsissä.

Josefin

Kosmetologi, joka myös taitaa muut alueet. Taitavat, pehmeät mutta vahvat kädet antavat sinulle rentoutumisen ja huolenpidon tunteen.

Marielle

Iho & spaterapeutti, sekä meikkitaiteilija. Hän tuo esiin kauneutesi ja ilosi, sydämellä ja sielulla.

Marika

Yrittäjä, kosmetologi ja viiden lapsen äiti. Haluaa antaa kaikille sitä pientä ekstra arkeen käyttäen luonnollisia tuotteita ja nautinnolliset hoidot. Koska Sinä olet kaunis, koska Sinä olet Luonnollinen, koska Sinä olet Sinä! Juuri sen takia olemme täällä.

Inika Organics

Luonnollinen ei ole tylsä! Inika on paljon muutakin kuin meikkiä. Samalla kuin kosmetiikka huolehtii ihostasi, saat loistavan lopputuloksen. Arkeen ja juhlaan!

Tule rohkeasti kokeilemaan!

Beautiful at Kika´s by Nature

Meikki ja kampaus luonnontuotteilla? Totta kai! Luonto antaa meille ihania värejä. Meillä voit istua alas ja antaa meidän taitavat kampaajat ja meikkitaiteilijat houkutella esiin sinun kauneimmat puolesi.

Lakisääteisen GDPR-linjauksen mukaisesti pyydämme sinua ystävällisesti tutustumaan ehtomme, jotta voimme myös tulevaisuudessa olla sinuun markkinointi tarkoituksella yhteydessä, ja jakaa sinulle sydämellisimmät tarjouksemme. Lue lisää tietosuoja- ja tietosuojakäytännöistämme täältä.

 

Seuraa Kika’s:ia sosiaalisissa medioissa saadaksesi uusimmat tarjoukset ja päivittäiset kuulumiset salongistamme!

instagramfacebook

Saat tämä uutiskirjeen koska olet asiakkaamme tai koska olet tilannut uutiskirjeemme. Jos haluat perua tilauksen, klicka här.