Nyhetsbrev med senaste nytt från WiTEC SWEDEN. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Välkommen in!

WiTEC är en organisation vars verksamhet drivs av medlemmar som gör stora eller små insatser. Det kan vara i regionala projekt, EU-projekt, seminarier, event, föreläsningar m.m. och det kan vara både ideellt och arvoderat.

Vi håller just nu på att samla våra medlemmars kompetenser för att genom WiTEC erbjuda våra tjänster till andra medlemmar och partners.

Du som är medlem och ännu inte tagit aktiv del i vår verksamhet är välkommen att presentera dig för oss och tala om vad du kan och vill bidra med. Du får också gärna göra inlägg i vårt nyhetsbrev eller på vår hemsida. Du kanske vill presentera dig själv, berätta om något intressant projekt du deltagit i, eller dela med dig av dina erfarenheter under din utbildning eller i yrkeslivet. 
Kontakta oss.


Carina Ridenius – ny medlem hos WiTEC

Som medlem i WiTEC SWEDEN hoppas jag kunna bidra med mina kunskaper inom presentationsteknik, information och kommunikation. 
Presentationsteknik handlar om kropp, knopp och nerver. Genom din kroppskommunikation, ger du information till din målgrupp. Med kontroll på din nervositet får du ditt budskap att fastna hos den som lyssnar.

I två magisterutbildningar, Master of Arts och Master of Science och otaliga scenframträdanden som sångerska och sångpedagog, i Sverige och utomlands, möts mina två världar, den konstnärliga och den teoretiska. Min erfarenhet och kompetens använder jag till nytta för mina kunder.    //Carina


Ingrid Thuresson besöker studenterna i Halmstad.

Mentorsplattformen

I våras avslutade studenter vid Högskolan i Halmstad programmeringsdelen av den mentorsplattform vi hoppas skall bli en del av vår verksamhet.Nu är det dags för en ny studentgrupp att skapa användargränssnittet.  

Åter är det programmet Digital Design och Innovation vid Högskolan i Halmstad som fått uppgiften. 

Kursen heter Designstudio och studenterna är Lisa Kristiansen, Kajsa Haugen, Jesper Hansen, Emil Johansson och Jesper Olausson.


Kompetensbreddning för ett hållbart samhällsbyggande

Under juni–september gjorde WiTEC SWEDEN en förstudie med medel från Leader för att undersöka intresset och behovet av en kompetensbreddning för ett hållbart samhällsbyggande.

20 personer med olika professioner inom områdena byggnation, fastighet, samhällsplanering, miljö och gröna näringar deltog i de workshops som vi anordnade i Båstad Företagsby.

Summeringen visade att det finns ett generellt behov och vi kan därför sträva vidare med vår vision att skapa en utbildning för Processledare inom hållbart samhällsbyggande. 

Läs mer på vår hemsida.WiTEC SWEDEN
- den självklara länken mellan näringsliv, akademin och de kvinnor som verkar i branscher inom Science, Technology, Engineering, Mathematics (STEM)
- stödjer och synliggör främst kvinnliga innovatörer och entreprenörer

www.witec.se

homepagefacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i WiTEC SWEDEN
eller prenumererar på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter