Idre Fjäll och systrarna Kallur inleder nytt samarbete

Öppna i webbläsare klicka här 

Pressmeddelande                                                                                                              2018-11-12

 

Systrarna Kallur till Idre Fjäll

Stiftelsen Idre Fjäll inleder samarbete med Sanna och Jenny Kallur - två av landets mest folkkära idrottspersonligheter. 

Samarbetet innebär att Idre Fjäll och systrarna Kallur kommer arrangera tränings- och rekreationsläger tillsammans. Idre Fjäll går även in som stolt sponsor till systrarnas podcast Motionsklubben.

"Att få arbeta tillsammans och förmedla vår gemensamma glädje och entusiasm för idrott och hälsa känns fantastiskt" säger Tommy Halvarsson, marknadsansvarig på Idre Fjäll.

En glädje som smittar

”Motionsklubben i allmänhet och Sanna och Jennys personligheter i synnerhet är helt in linje med vår satsning mot hälsa och motion – för alla. Engagemanget, drivet och framförallt glädjen går inte att ta miste på när man träffar Sanna och Jenny”, fortsätter Tommy.

En komplett fjällanläggning för familj och träning

”Den medvetna satsning som Idre Fjäll gör med fokus på motion och hälsa, både för elit och motionärer känns helt rätt och i linje med vår ambition med Motionsklubben”, säger Sanna Kallur.

”Vi besökte anläggningen tillsamamans med våra familjer  tidigare i höstas, i samband med att vi testade downhill för Motionsklubben. Vi imponerades av bredden av aktiviteter, att allt är samlat på ett och samma ställe, men framförallt den oslagbara fjällmiljön” säger Jenny Kallur.

Vasaloppsläger inleder samarbetet

Samarbetet med Sanna och Jenny rivstatar med ett Vasaloppsläger redan i januari där Motionsklubbben tillsammans med instruktörerna Ola Ravald och Maria Rydqvist bjuder in till säsongens mysigaste läger.

”Det kommer självklart att vara fokus på träning och teknik, men vi tror att det är lika viktigt med det runt omkring. Som att stanna upp och njuta av omgivningarna, lugnet och möjligheten att träffas och inspireras av andra, med samma mål för säsongen säger Sanna och Jenny”

För mer information:
Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05

E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se

Stiftelsen Idre Fjäll
Idre Fjäll, som är en stiftelse som bildades 1965 av Älvdalens kommun och Friluftsfrämjandet, är en av Nordens största enskilda fjällanläggningar. Affärsidén bygger på att erbjuda genuina och prisvärda upplevelser året runt i äkta fjällmiljö. Den största målgruppen är familjer, följt av träningsgrupper inom idrott och företag.
www.idrefjall.se


facebookinstagramtwitteryoutube

Avregistrera pressmeddelande klicka här