Höstlovet på Idre Fjäll kan summeras i ett ord - succé. Vi har ökat beläggningen med 35% sedan föregående år säger Andreas Starenhed VD på IDre Fjäll.

Öppna i webbläsare klicka här 

Pressmeddelande                                                                                                              2018-11-07

 

Höstlovet - en succé för Idre Fjäll

Höstlovet på Idre Fjäll kan summeras i ett ord - succé. Trots tuffa väderförhållanden under hösten erbjuder Idre Fjäll fortsatt 2,5 kilometer längdspår och tre öppna nedfarter.

”Vi har ökat beläggningen med 35% sedan föregående år säger Andreas Starenhed VD på Idre Fjäll. I helgen hade vi 1 400 gäster på anläggningen som åkt skidor i både backar och spår, som varit på ridturer och cyklat på våra leder”

Intensiv november väntar

”Ordet unikt är laddat, men visst är det speciellt att på ett och samma höstlov åka skidor, rida och cykla mountainbike”. Extra roligt är att se elit, motionärer och barnfamiljer i våra spår och backar”

”Ökningen vi ser kan tillskrivas den sparade snön och tidig premiär för skidåkning i oktober, tillsammans med vårt breda utbud av aktiviteter som för den aktiva barnfamiljen”.

Till helgen ser vi fram mot SM i skidskytte och en fulltecknad event-kalender med Volkswagen cup och IBU cup under november avslutar Andreas Starenhed.

För mer information:
Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05

E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se

Stiftelsen Idre Fjäll
Idre Fjäll, som är en stiftelse som bildades 1965 av Älvdalens kommun och Friluftsfrämjandet, är en av Nordens största enskilda fjällanläggningar. Affärsidén bygger på att erbjuda genuina och prisvärda upplevelser året runt i äkta fjällmiljö. Den största målgruppen är familjer, följt av träningsgrupper inom idrott och företag.
www.idrefjall.se


facebookinstagramtwitteryoutube

Avregistrera pressmeddelande klicka här