Hej!

Sofias Hus fyller 8år och det firas hela veckan lång med
25% rabatt på alla ordinarie priser!!!

Jag brukar ju göra en rabattkod men eftersom det finns så himla många varor i reakategorin (som rabatten inte gäller på) så kommer jag i stället justera priserna i efterhand. Det innebär att den automatiska orderbekräftelsen kommer att visa fel belopp men fakturan som kommer sen blir korrekt.
(Vill du förskottsbetala till mitt bankgiro ber jag dig invänta en ny orderbekräftelse innan du gör din betalning.)

Rabatten gäller hela veckan både i webbutiken och i butiken i Vretstorp.
Vill du reservera varor som du vill hämta i min fysiska butik på onsdag eller lördag? Då gör du en beställning i webbutiken och lämnar ett meddelande i kassan om att du vill hämta i butiken. Välj faktura, jag makulerar den sen när du hämtat dina saker.

Igår började jag lägga ut julsakerna i webbutiken och jag kommer fylla på mer allt eftersom jag packar upp nya leveranser.

Se alla julsaker

Butiken i Vretstorp är öppen på onsdagar kl 15-19 som vanligt men jag kommer nu även att ha öppet varje lördag kl 10-13 ända fram till jul.

Varmt välkommen till butiken i det gula huset på Stationsgatan 10 i Vretstorp eller till webbutiken och fira med mig hela veckan :) 

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.