Med en fri videolektion!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 23 - 2018

Hej ##firstname##,

Gör vad du vill!
Är inne på 5:e dagen med en kraftig förkylning, du vet kanske hur det är: Näsan rinner, svårt att sova, trött. Ja så är det åtminstone för mig. Samtidigt så ger det tid för eftertanke och eftersom jag har svårt att sova (pga. nästäppa) har jag även hunnit uppdatera hemsidan med en ny kurs. 

Gör vad du vill! är titeln, liksom alltid med Feldenkrais så handlar det om att vara snäll mot sig själv och om att veta vad man gör. Iden till kursen fick jag när jag hittade ett citat av Moshe Feldenkrais som lyder så här:

"Du kommer aldrig få vad du vill så länge du inte är uppmärksamm och vet vad du gör. Varje gång du tittar/lyssnar på någon annan istället för att hitta förståelse i/om dig själv, förlorar du en möjlighet att lära dig något. Det är viktigt att ditt system lär sig att känna, att förstå, att urskilja, att befalla och inte imitera. När du tittar i en bok eller imitera någon istället för att tänka själv, kan du bara göra vad andra redan har gjort. Det är den lägsta formen av kunskap. Det är därför inte så viktigt att göra något bra, men att veta vad du gör. När du vet vad du gör, kommer det att bli bättre av sig själv, och du kan göra vad du vill"
Moshe Feldenkrais. 

Det blir 3:e året i rad som jag startar året med en helgkurs på Kendra Yoga i Malmö, 2017 och 2018 blev kurserna fullbokade redan i slutet av november så skynda dig med anmälan.

HÅLLNING
Hållning: Hur står och sitter jag? 17 november blir årets sista workshop, det finns fortfarande några platser kvar om du är intresserad.

TACK
Jag vill passa på att tacka alla er som gjorde  FELDENKRAIS MARATON I KÖPENHAMN till en fantastisk upplevelse både för oss som undervisade och för alla deltagare. TACK! Det blir fler feldenkrais maratons framöver.


HJÄLP!
Torsdagslektionerna i Malmö fortsätter till och med 13 december (Uppehåll 29/11). För dig som inte bor i Malmö så finns det möjlighet att ta del av lektionerna i efterhand

Tyvärr kan vi inte fortsätta på Kendra yoga efter jul så har du något tips om en bra lokal som jag kan hyra i Malmö hör av dig.

Ha det bra tills vi hörs nästa gång. Gör gärna en lektion hemma.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

https://www.youtube.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.