Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.


Sköna vinter

Visst kan det vara skönt med vinter, även om man saknar sommarens värme och sol. Livet ute i naturen tar en paus och allt blir mer stilla, och tyst. Många av oss myser inomhus med en kopp té och tittar ut över ett vackert snöklätt landskap, och ägnar kanske mer tid åt meditation. Men eftersom vintern är torr och kall behöver vi balansera upp med mat och aktiviteter som ger motsatsen. Kryddigare och varmare mat och dryck, och gärna varm oljemassage. Abhyangamassage med varm olja kan du boka på Yogahälsan, för att ge dig själv en kur mot vinterns torra och kalla inverkan på kropp och själ. Välkommen att boka lite egentid, för din hälsa och inre balans.

Boka tid

Julklappstips

Går du i tankar på julklappar? Nu kan du handla presentkort med valfritt belopp genom min sida på Bokadirekt. En perfekt gåva till familjemedlemmar och vänner som behöver en julklapp för kropp och själ. Presentkortet gäller behandlingar som ges på Yogahälsan.

Klicka på bilden av presentkortet för att komma till min sida på Bokadirekt där du gör ditt köp. Det fina presentkortet skickas till dig själv för utskrift, eller direkt till gåvomottagaren. Passa på att ge någon lite omtanke som julklapp!

Presentkort Yogahälsan
Klicka på bilden för att köpa presentkort

Vattenflaskor av koppar på Yogahälsan
Klicka på bilden för att läsa mer om vattenflaskor av koppar som säljs på Yogahälsan.

Julklappstips nr. 2

Ett annat julklappstips är dessa vackert rustika, exklusiva vattenflaskor av koppar från Kaarigar. Koppar rekommenderas traditionellt inom ayurveda eftersom det ger dricksvattnet hälsosamma egenskaper. De är också fina att ha framme på bordet eller att ta med sig som en stilfull accessoar.

Beställ en eller flera flaskor så levererar jag dem hem till dig tillsammans med en faktura, helt utan extra kostnad inom Kiruna C. Kontaktuppgifter ser du längst ner i detta mejl. Flaskorna kan även inhandlas direkt på Yogahälsan nästa gång du har en bokad tid hos mig. Det går också bra att boka en tid för avhämtning. Pris 495 kr/st.


Ett erbjudande till dig

Du som prenumererar på detta nyhetsbrev får 100 kr rabatt på valfri behandling under november månad. Uppge NOVEMBER2018 när du bokar din behandling via Bokadirekt. Kanske behöver du just nu yogamassage - en kraftfull behandling som löser upp spänningar och blockeringar och skapar ett fritt flöde av energier i kroppen. Eller en avslappnande abhyangamassage med lite större mängd varm sesamolja som ger näring åt alla kroppens vävnader och organ och är en perfekt motvikt till vinterns torra och kalla luft. Eller varför inte unna dig själv Shirodhara - en flera tusen år gammal ayurvedisk teknik som i vetenskapliga studier har visat sig ge samma effekt som djup meditation.

Boka yogamassage

Boka Abhyangamassage

Boka Shirodhara

Jag önskar er alla en vacker vinter. Ta till vara årstiden och njut av den stillhet och tystnad som vintern för med sig. På återseende!


Psst...

Jag vill i förväg tipsa om HRV-träning som jag snart kommer att starta upp. Ett fantastiskt sätt att komma i balans genom att träna hjärtat och det autonoma nervsystemet. Läs mer på yogahalsan.se och invänta information om när jag startar upp i kommande nyhetsbrev.

HRV-träning på Yogahälsan

Yogahälsan i Kiruna

Gruvvägen 17A, 981 33 Kiruna
daniel@yogahalsan.se
0730 734 734
yogahalsan.se

homepagefacebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Sent with Get a Newsletter