Nyhetsbrev November

Hej i höstmörkret!

Gillar inte när vi byter till vintertid. Att det mörknar före 16.00, usch. Grått och kallt. Tur man kan vara inne och greja. Tända ljus och mysa. Plocka fram sin kreativa sida.

Tiden går så fort, snart är det jul. Det tycker jag om. Vi kör en favorit i repris Hemline adventskalender med sybehör. Ny fin bild och förbättrat innehåll sen förra året. Den är dessutom tjockare, lovande eller hur. Antalet är begränsat så häng på direkt om du vill ha en.


Månadsvara November 2 st markeringspennor i vax med 3mm tjockt stift. Tvättas bort med vatten. Under November köper du båda för 25:- (ord.pris 39:-)


Vi får ganska ofta frågan "kan ni inte ta hem xxx till ert sortiment" Ibland är det svårt att hitta, ibland tycker vi inte att det passar in hos oss osv. Men nu har vi fått hem flera efterfrågade saker. Du hittar länkar från startsidan som vanligt.

Wonder dots, Simflex (fåtal kvar pga stort intresse), Nyckelbandstillbehör och väskspännen att haka i till rimligt pris.


Annat nytt som kommit hem som också finns länkat från startsidan. "Blom" nyckeringar, nappbandspännen i plast i många fina färger, resår med reflex, neonreflexer, vikbar quiltlinjal, vridlås till väskor, LED lampa laddas via USB port, dragfasta måttband.


Sen måste du kolla in, snedslå med uddspets, bara att sy på. Lika fin från framsidan som baksidan.


FREDAG 9 NOVEMBER HÅLLER VI STÄNGT. Man kan besöka sidan som vanligt. Men vi packar inte, skickar inte eller svarar på frågor. Det beror på att jag kommer operera min hand då. Jag hoppas kunna jobba någorlunda som vanligt igen måndag 12 november. Jag är vänsterhänt och det är min högra hand jag skall operera. Jag räknar med att kunna sitta och skriva vid datorn i alla fall. Så får Benny packa. Det går nog!!

Som jag brukar, lite om oss själva också

Många saker är en aning upp och ner detta år.

Vi har jordgubbskart nu i oktober.


Konstigt nog har min handled mått bra av att sticka en stund varje kväll. Mjuka vridrörelser har minskat besvären en stund. Det har inneburit att ett av mina värsta "ufon" blivit färdigstickad. Garnet till denna tröja köpte jag på 90-talet och har stickat lite då och då genom åren. Garnet är väldigt fint men trögt att sticka med (bomull/lin). Skyller på att det är därför det tagit så lång tid. Håller på att montera nu. Stickar just nu halskanten. Sy för hand är är svårt. Men det går en liten bit i taget.


Emma och Michael blir 21 tillsammans, oslagbart!!

Grattis till förlovningen.


Sen mina sötnosar till barnbarn. Jag kan inte låta bli att skriva om dem. Ni vet, "det hjärtat är fyllt av talar munnnen"

Nu har vi äntliget firat Rasmus på 3-årsdagen. Att blåsa ljusen på tårtan kräver sin man.


Stora syrran Vanja tappar tänder på löpande band fast hon inte fyller 6 år fören i slutet på  Februari nästa år. 5 tänder har hon tappat. Just nu är lite svårt att äta äpplen.


En till som har bråttom. Ted som är 4 och en halv månad har utvecklad en suverän teknik att ta sig fram. Barnsäkra!!

Vill du se honom i aktion klicka här.

Det här tycker jag är så himla gulligt. Selma snart 2 år berättar hur pappa gjorde när han klippte buskar.

Filmen hittar du här.

Till sist får Rasmus illustrera känslan jag har av skogen.

Mjukt, tryggt och avkopplande.

Kram från Bibbi