Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt från Novasell november 2018

Hej ##firstname##!

Att bilder ger starka intryck är ingen nyhet. Ändå fick jag min en riktig tankeställare, när en kvinna kom fram efter en workshop om försäljning. Hon undrade om min sista powerpointbild innehöll ett politiskt budskap.

På den fanns en bild, som hon tyckte var lik en partisymbol, så hon trodde att jag ville påverka åhörarna undermedvetet.

Den bilden gav helt fel intryck! 


Vilket intryck vill du ge?

När vi möter andra människor är vi väldigt snabba att bedöma varandra. Eftersom försäljning bygger på förtroende, kan de första sekunderna i ert möte avgöra om du lyckas sälja eller inte. 

Kloka säljare tar kommandot över det första intrycket.


För liten för hjälp?

- Vi har hamnat i en knivig situation. Vår största kund har sagt upp avtalet och nu måste vi börja sälja mer aktivt och hitta nya kunder. Kan du hjälpa ett så litet företag som vårt?

Det undrade en företagare efter en föreläsning. Självklart hjälper jag gärna till. Vid säljcoachning spelar det ingen roll om företaget är stort eller litet. Det viktiga är att ni vill utveckla er försäljning.


Säljutbildning i vår?

Snart är det nytt år och ny säljbudget. Säkert är budgeten lite högre och tuffare än i år. Har era säljare fått verktygen att klara det, eller hoppas ni att det ska lösa sig ändå?

Om ni gör som ni alltid har gjort, får ni samma resultat som ni alltid har fått. En utbildning kan bidra till att ni gör något på ett nytt och lite smartare sätt. 


Ses vi på konferensen IT-support i fokus 2018? 
På konferensen utbyts kunskaper och erfarenheter om vad en alltmer digitaliserad värld innebär för support- och serviceorganisationer.

Men allt handlar inte om teknik. Jag kommer att föreläsa om kundkommunikation med avstamp i DISC-analysens fyra färger.


 

Vill du sälja mer till nöjdare kunder?

Slå en signal eller skicka ett mail.
Hoppas vi hörs snart!

 

Hälsningar

Ingrid Alestig


facebooktwitterlinkedin

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration?
 Klicka här.Om du avslutar prenumerationen, raderar vi dina kontaktuppgifter. 

Novasell lämnar aldrig kontaktuppgifter vidare till tredje part.