Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snart blir vi Biometria

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: VMF Qbera, VMF Syd, VMF Nord och SDC.

Den formella sammanslagningen beräknas vara genomförd till årsskiftet. Därefter följer ett gediget arbete med att få ihop det bästa från alla föreningar för att leverara så bra tjänster som möjligt till dig som kund.  

Vi tjuvstartar genom att öppna upp Biometrias hemsida som vi allt eftersom fyller på med mer information.

Vill du lära dig mer om virkesmätning?

Anmäl dig då till vår nya webbutbildning "Så här fungerar virkesmätning". Du anmäler dig via vår utbildningsportal Väx hos oss. Är ni flera på ditt företag som är intresserade av kursen, kontakta oss för en offert!


Ny klassning av massaved

Första augusti 2019 börjar en ny kvalitetsklassning av massaved att gälla. En enklare och mer ändamålsenlig kvalitetsbedömning samt en effektivare logistik är målen med förändringen. Mer information om den nya klassningen och dess effekter kommer inom kort att finnas på vår hemsida. Tills dess kan du läsa hur planerna på den nya klassningen beskrivs i LandSkogsbruk och hos Skogsstyrelsen.

Nya telefonnummer

I och med övergången till Biometria kommer vi att få nya telefonnummer. Bytet kommer att ske kring årsskiftet. Vi återkommer med mer information.


Synpunkter

Har du förbättringsförslag eller andra synpunkter, maila oss på synpunkter@vmfqbera.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos VMF Qbera eller för att du har har anmält ditt intresse. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.