Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Årets opera på Läckö Slott - Figaros bröllop

Årets opera på Läckö slott blir Mozarts "Figaros bröllop" - en av världens mest omtyckta operor som komponerades 1786. Pjäsen som skrevs några år tidigare  handlar om en greve som blir rival till sin tjänare och sedan förlorar. I Frankrike sattes pjäsen upp med drottning Marie-Antoinette i rollen som grevinnan. Den svenska premiären ägde rum på Stockholmsoperan 1821 och nu blir det alltså Läckö Slotts tur att få bjuda på Figaros bröllop. Läs mer här!


Succé för lasershow på nyår i Lidköping

Efter förra årets succé med lasershow på nyår i Lidköping blir det återigen en spektakulär nyårshow när det nya året hälsas välkommet.

Lidköping var en av två kommuner i Sverige som förra året bytte raketer mot lasershow för att skona djur och natur och för detta har kommunen fått mycket uppmärksamhet.

Gör som tiotusentals andra, fira in det nya året i Lidköping, läs mer här!


Operapaket - Figaros bröllop

Gourmepaket för livsnjutaren

En av världens mest omtyckta operor kommer till Läckö Slott 2019. Med vårt operapaket får du allt serverat, här ingår biljetter till operan, middag, boende och inträde till sagolika Läckö Slott som 2019 visar en utställning om glas. Läs mer och boka här!

Smaka på Läckö-Kinnekulle! Här finns en fantastiskt mängd av råvaror med hög kvalitet och krögare som sätter värde på det småskaliga och personliga. I vårt gourmetpaket får du god mat och dryck i kombination med bekvämt boende. Läs mer och boka här!


Semestra i Läckö-Kinnekulle i jul och nyår

Upplev småstadens mysiga charm i vintertid, vandra på vandringsleder, upplev Vänerskärgården när vintriga vindar blåser och njut av god mat och dryck på någon av destinationens restauranger och caféer. Hitta din favoritbutik under mellandagshandeln och se den unika och färgstarka lasershowen i Lidköping på nyårsafton. Om vädret är med oss kanske det även blir tid för pulkaåkning på Kinnekulle - eller varför inte en tur på skridskor på torget i Lidköping?  Läs mer på vår hemsida!


Kusinkörens konsert 22/12

Jul i sagolika Götene 22/12

Manskören Harmoni 22/12

För sjunde året bjuder Kusinkären in till finstämd julkonsert i Hangelösa kyrka. Kören består av en stor familj där alla har intresse för musik. Läs mer här!

Välkommen till en mysig julmarknad i Götene med hantverk, glögg, ponnyridning och tomte, Missa inte tuff tuff-tåget som tar med de minsta på en tur i centrum. Läs mer här!

Manskören Harmonis julkonsert i S:T Nicolai kyrka gästas även i år av barytonen Marco Stella samt musikesteterna på De la Gardie-gymnasiet. Läs mer här!


Julmarknad i Spiken

Nyårsfirande i Götene

Djungelboken 5/1

Fiskebyn på Kållandsö förvandlas den 15-16/12 till en plats för traditionell julmarknad med färska delikatesser till julbordet till försäljning. Läs mer här!

Även Götene bjuder in till nyårsfirande med traditionella fyrverkerier och nyårstal på torget. Fira in det nya året med vänner och familj i småstaden Götene. 

Djungelboken som musikal i ny tappning blir det när "Musikal i Lisch" sätter upp Rudyard Kiplings klassiker. Räkna med humor, spänning och skratt. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se