Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2XU Reflect Run – här är höstens orter!

Med pannlampa är du fri att springa när och var du vill. Det betyder att du kan fortsätta springa trail hela vintern! 2XU Reflect Run är projektet som vill få fler att våga ta steget ut på stigarna i mörkret. Under november månad finns vi på 15 olika platser runt om i landet.


Bli en av fyra testlöpare av Lumonite Compass R

Kvällarna blir mörkare och pannlampan ska fram. Under november gör vi ett pannlampstest av Lumonite Compass R. Här har alla ni läsare chansen att ansöka om att bli testlöpare.


Tävla med 2XU Idre Fjällmaraton – var med i ”Feel good streaken”

Höstmörker, skitmycket på jobbet, sjuka barn… Ner med huvudet och kör?

Jo, det är ju nödvändigt ibland, Men vi tror att alla vinner på att du mår bra. Att du hinner andas. Löprundan är ett toppensätt att rensa huvudet. Men det finns ju andra, snabbare sätt när tiden är knapp. Som att höja blicken och njuta av en vacker vy, ett fint träd eller ett coolt moln. Som att plaska lite i en vattenpöl, stanna upp och stretcha en stel vad, smita från jobbet i tio minuter och ta en promenad i dagsljus. Som att tända ett ljus och bara glo på det i två minuter… Ja, ni fattar. Saker som ger andrum och fyller på lite energi.


Sydafrikansk final i Golden Trail Series

Efter fem lopp är vi nu framme vid finalen i Golden Trail Series. De tio främst placerade damerna respektive herrarna är inbjudna. Två svenskor finns bland dem. På lördag springer Fanny Borgström och Ida Nilsson Otter African Trail Run i sydafrikanska Garden Route National Park.


Tove vann i Limone – Petter tvåa i totala Skyrunner World Series

Hon gjorde det igen. Efter en lång säsong med VM- och EM-guld i orientering, samt seger i världscupen för femte gången i rad, hade Tove Alexandersson återhämtat sig och tog sin andra raka seger i Limone Xtreme Skyrace idag.

 


Kullamannen: "Kör du i sockiplast här så är du i deep shit"

Vi träffar Kullamannens tävlingsledare Per Sjögren och får känna på "Dödsbacken".


Löpning, sol och skratt i Kroatien

En veckas löpning längs stränder och i berg. Dessutom mycket solsken och skratt. Kolla in videon från Trailrunning Swedens löparresa till Kroatien i förra veckan. För dig som är sugen på 2019 års resor är anmälan öppen till Tjeckien i påsk och sommarens fjälläger i Sälen.


Veckans pass: 60-30 intervaller

Åter dags för lite kortare intervaller, 60 sekunder. Vi ska dock ha en aktiv relativt kort vila, 30 sekunder, vilket kommer att göra att du under detta pass successivt bygger upp en trötthet som gör att du får kämpa lite hårdare för att hålla uppe farten på de sista intervallerna.


Sponsrade inlägg från företag

20% rabatt på Hoka One One

Hösten är här och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.


Dela din trailupplevelse LIVE

Med RaceONE's app kan du idag dela massor av traillopp LIVE. Det gör att anhöriga och fans kan följa din exakta position rakt igenom hela loppet. Perfekt både för den som vill heja i skogen eller på hemmaplan.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.