Hej!

Vi befinner oss mitt i årets rosa månad och på Cancerfondens hemsida kan man läsa:

"Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, föreningar och privatpersoner. Syftet med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancer och bedriva påverkansarbete.

Sedan 2003 har Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj – tillsammans med privatpersoner, företag och föreningar – samlat in drygt 759 miljoner kronor."

Det är helt fantastiskt vad man kan åstadkomma tillsammans!!!

Jag har sålt Majalyktor i flera år och där är man ju främst med och stödjer Barncancerfonden men när de kom med sin första Rosa Bandet-lykta var det för mig helt självklart att även köpa hem den och det har jag sedan gjort varje år. I år är den något försenad på grund av alla oväder ute till havs men nu är den äntligen här! Den har en helt ljuvlig rosa färg och prickarna som man gjort i färgen gör att lyktan lyser magiskt vackert.

I år finns även doftpärlor i Rosa Bandet-serien, de luktar citron och papaya. 

 

 

 

Glaset i Majas Kärlek & Fika-serie har kommit hem och även skedarna i bambu och brickan i acaciaträ. Keramiken kommer i början av november.

Väldigt fin text på den här Majalyktan: "Your wings were ready but my heart was not. I miss you so..." Den lite högre lyktan har ingen text utan bara olika fjädrar runt om.

Se mer i webbutiken

Fler nyheter: apor med instrument, vilda minidjur och en ståtlig häst.

Extraöppet i butiken nu på lördag (20 oktober) kl 10-13.

Jag får många frågor om när julsakerna kommer :) Lördagen den 3 november är det julpremiär i min fysiska butik och måndagen därpå (5 nov) kommer de ut i webbutiken.

Hälsningar Sofia


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.