Hej!

Mr Plant har alltid en av de finaste montrarna på Formexmässan och varje år har jag gått där och beundrat alla fina konstväxter. Jag har främst varit på jakt efter små växter som kan passa i tex lattemuggarna och i år fick jag äntligen tummen ur och beställde ljung och orkidéer i två färger, oxalis, hjärtan på tråd, ormbunksblad och kvistrosor.

Jag har haft dom i butiken i några veckor och många har varit framme och känt efter om dom är äkta, det är ju ett väldigt gott betyg :)

 

Tips till Fars Dag den 11 november: Bläckpennor som ser ut som verktyg och muggar där handtaget är en hammare, en tång eller en skruvdragare. Till och med kartongen är i samma stil, den ser ut som en verktygslåda :)

Den fina dekorationsvågen blev snabbt en favorit när den kom i våras och sålde slut hos leverantören men nu så är den äntligen tillbaka igen. "Vågpinnen" sitter fast och glasbehållarna kan du enkelt ta bort ifall du kanske vill ställa tomtar där till jul.

Se mer i webbutiken

SNÖ:s vinterkollektion är här med massor av fina smycken till både vardag och fest. 

Majalyktan Älskade... finns till mamma, pappa, dotter, son, syster, bror, mormor, morfar, farmor, farfar, barnbarn och vännen.

Till helgen (3-4 nov) är det dags för julpremiär i min fysiska butik på Stationsgatan 10 i Vretstorp.
Jag kommer att ha öppet kl 10-14 på lördagen och kl 14-18 på söndagen, varmt välkommen.
På måndag blir det julpremiär i webbutiken.

Hälsningar Sofia


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.