Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 29 2018


Hej på er alla igen!

Förra veckan utkom ingen Cheerinfo så det kommer idag istället.

Vi jobbar hela tiden med uppdateringar för vår hemsida och nu har vi även fått till kalenderfunktionen för tävlingar och utbildningar. Vi kommer jobba för att så mycket som möjligt av SCFs händerser kommer läggas i denna kalender i framtiden. Den är nu uppdaterad med de datum vi har för tyckar tävlingar och öppna tävlingar.

Ni hittar kalendern här!

I dagens Cheerinfo söker vi film! Riktigt spännande och jag hoppas att där är många som kommer kunna hjälpa oss med film.

Vi söker även en kollega för lite administrativt stöd under en period under hösten och våren. Är du den vi söker? In och läsa annonsen och skicka in din ansökan om du skulle vilja jobba med mig och Sofie.

Uk erbjuder nu även en Spottersutbildning! Vem vill gå? Mer info hittar ni längre ner.

Nästa vecka är det höstlov och då är jag ledig. Sofie finns på plats om något akut skulle uppstå. Annars får ni gärna skicka ett mejl till scf@cheerleading.se med era ärenden så återkommer jag när jag är tillbaka på måndagen i vecka 45.

Jag hoppas att ni alla får ett fin höstvecka!

 

Cheerhälsningar


Kia
Föreningskonsulent


Vi söker film......

Vi vill visa upp och uppmärksamma alla våra verksamhetsformer i syfte att göra vår idrott mer känd. Därför söker vi nu filmer från er! Först ut är film/dokumentation på Sideline Cheer dvs Cheerleading på match. Vi tar även gärna emot film på ramsor (även från tävling) eller material från tex löparlopp.

Vi söker alltså inte rena uppvisningsprogram utan Cheerleading med en massa samspel med publik, när ni tex hejar fram amerikansk fotboll, basket eller annan sport/händelse.

Har ni film, vill vi först att ni säkerställer att ni äger rätten att dela materialet/filmen. Alla som är med på filmen har godkänt att den visas offentligt av oss som förbund i kommande marknadsföring.

Har ni film kontakta oss så meddelar vi er hur och var ni skickar/laddar upp filmerna till oss.

 Mejla oss på scf@cheerleading.se


Spottersutbildning

Vill du börja spotta på tävling?
Då är det här utbildningen för dig.

Vi utgår från ett kurskompendie som vi går igenom både teoretiskt och praktiskt så att deltagarna får möjlighet att praktiskt tillämpa sina nya kunskaper under kursens gång.

Följande krav ställs på dig för att du skall få gå denna kurs:

Du skall minst fylla 18 år under året kursen genomförs.

Anser din förening att du bör gå kursen trots att du inte uppfyller dessa krav kan dispens sökas hos UK. 
OBS! Denna dispens skall skickas till uk@cheerleading.se senast 2 veckor före sista anmälningsdag.

 

Ha på er träningskläder och överdragskläder enligt SCFs säkerhetsbestämmelser.

Deltagare ansvarar själva för att skriva ut respektive kursmaterial från SCFs hemsida och ta med till kursen.

Anmälan gör ni här!

Pris: 1200 kr för SCF medlemmar, 1700 för övriga.


Svenska Cheerleadingförbundet söker en kanslist.

Förbundet
Svenska Cheerleadingförbundet
har en verksamhet som engagerar över 50 föreningar och över 8000 aktiva. Förbundet leds av en förbundsstyrelse och ett antal kommittéer. Vår uppgift är att utveckla och förbättra förutsättningarna för våra föreningar att bedriva sin verksamhet. Vi tror på sportsmannaanda och fair play. Vi genomför med hjälp av våra föreningar fyra DM samt RM och SM varje år. Vi deltar dessutom i EM och VM. Vi har en breddverksamhet ute hos våra föreningar och vi har som idrott en stark tillväxt. Vårt kansli består idag av en föreningskonsulent samt en controller på vardera 50%. Inför en intensiv period av arbete söker vi efter utökat administrativt stöd. Rollen är på 50 % och tidsbegränsad.

Vår syn på rollen och personen

Du behöver ha stor förmåga att arbeta självständigt och vara kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt. Du behöver vara noggrann och gilla administrativt arbete.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av att hantera många olika ärenden inom administration. Du är gärna van vid att arbeta inom idrott och har kunskaper inom formell mötesteknik (idrott eller annat). Du förstår cheerleading men det är inte ett krav. Du ska ha lätt för att kommunicera och göra dig förstådd då mycket kommunikation sker digitalt/på distans . Du behöver ha grundläggande kunskaper inom Officepaketet. Det är meriterande om du har kunskap om SCFs licenssystem. Viss administration innebär även arbete i Sportadmin varför kunskap om denna applikation är meriterade. Våra anställda är bosatta på Västkusten, och möten med ideell kraft samt tävlingar hålls på olika ställen i landet, varför behöver du kunna resa och arbeta viss tid under helger.

Kunskapskrav

Läsa, skriva och tala svenska och engelska

Datorvana framförallt applikationer såsom Word och Excel

 

Ansökan skickas till ordforande@cheerleading.se snarast. Tjänsten tillsätts löpande.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Sammanställa, föra lista på diskussions- och beslutspunkter samt färdigställa dagordning till diskussions- och beslutsmöten, samt därefter föra protokoll
 • Förbereda beslutsunderlag
 • Föra anteckningar och göra sammanfattningar på arbetsmöten
 • Administrativt stöd till landslagsverksamheten
 • Regelbundet uppdatera budget, stämma av och påminna om inbetalningar, skicka underlag för fakturering (deltagarfakturor, sponsorer, mfl) till SCF controller, hålla projektgruppen samt deltagarna uppdaterade om ekonomin
 • administrativt ansvar för årshjul
 • Information externt gällande alla landslagen.
 • Logistik för DM
 • Samla in resvägar för domare och spotters samt boka resor
 • Göra tidsscheman för tävlingarna och förträningar m.m.
 • Administration kring bedömningsprotokoll
 • Information/övrig admin
 • ansvara för att SCF informerar internt: beslut i olika instanser etc
 • Uppdatering av ECUs intranet
 • administrativt hålla i SCFs årshjul

 


Kalender på SCFs hemsida

Nu finns tävlings och utbildningskalender på vår hemsida. Både kalendrarna finns som enskilda kalendrar och sen är alla händelser lada in under SCFs Kalender på hemsida.

Vi uppdaterar kontinuerligt med både tävlingar och utbildningar så håll gärna utkik där med jämna mellanrum.

Ni hittar kalendern här!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.