Ändra - Lägga till - Ta bort dig från vår sändlista

NyföretagarCentrum Karlstad

Oktober 2018

Ta NFC-bussen till Starta & Driva Eget

9 november 2018 på Stockholmsmässan

Nu är det åter dags för årets höjdpunkt för dig som driver eller vill starta företag! Vill du möta experter eller hitta nya affärsvänner? Vill veta hur du kan digitalisera ditt företag? Är du nyfiken på trender och möjligheter för att hitta fler kunder? 

Häng med i NyföretagarCentrums buss till Starta & Driva Eget-mässan den 9 november kostnadsfritt (bakom inlogg): Till bussbokning...

Inträde till mässan: 200 kr om du inte hämtar fribiljett...

Datum: 9 november 2018
Tider och platser:
kl 5.30 Arvika - kl 6.30 Järnvägsstationen i Karlstad - Kl 6.50 McDonalds i Kristinehamn 

Hemfärd från Stockholmsmässan strax innan stängning. Exakt tidpunkt meddelas på ditresan.


TEAM1994-frukost

31 oktober på hotell Bilan

Välkommen att delta på TEAM1994-frukostmöten på Clarion Collection Hotel Bilan den 31 oktober!

Vi möts alltid klockan 7.30 – 9.00 och vi är som vanligt på Clarion Collection Hotel Bilan, Karlbergsgatan 3 i Karlstad.

För mer information och anmälan, gå till TEAM1994…


Mentorprogrammet - succén fortsätter!

Nu har årets 24 mentorpar haft avslutning och succén fortsätter utan paus. Nu är det dags för 31 nya mentorpar att ta sats med kick-off och därefter utvecklas till lika vassa nyföretagare som gänget som precis haft avslutning. Flera av de nya adepterna kommer från Kickstart Network Värmland, ett regionalt innovationsråd som stöttar entreprenörer och innovatörer.

Mentorprogrammet möjliggör för dig som nyföretagare att kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

För mer information om Mentor Eget Företag och anmälan (gäller både mentorer och adepter), kontakta oss…


Gör din affärsidé världen lite bättre?

Då är det dags att tävla!

Berätta om din idé och din affärsmodell för Swedbank genom att besvara frågorna på swedbank.se/rivstart. Ju bättre du beskriver din idé, desto större är chansen att ditt bidrag blir ett av de tio som vinner en rivstart på mellan 200 000 och 500 000 kronor.

Tävlingsperioden är 17 september - 1 december 2018. Finalisterna meddelas senast 8 januari 2019. 

Lycka till!

Företagssalongen

Den 31 januari 2019 kl 11.30 är det dags igen för NFC Karlstad att hålla ett inspirerande föredrag. Hoppas vi ses där och då!

SDF-utbildning

Snart drar vi igång ny omgång av Starta & Driva Företags-utbildningen. Är du intresserad av att delta, kontakta oss...

Rådgivning på nätet

Inom kort kommer vi även att kunna erbjuda rådgivning på distans för dig som inte är på plats i Karlstad. Hemsidan uppdateras fortlöpande!

twitterfacebookinstagram

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande skapare av nya företag.

Detta nyhetsbrev når enbart er som har visat intresse för NyföretagarCentrum Karlstads verksamhet. Av hänsyn till er personliga integritet skickar vi ut mailet till dolda mottagare. Sändlistan vi använder innehåller bara epostadresser samt för- och efternamn, inga andra personuppgifter. Vi garanterar att innehållet i sändlistan inte sprids vidare till annan person eller verksamhet och att du närhelst du önskar kan radera dina kontaktuppgifter i listan via länken här nedan.

Ändra - Lägga till - Ta bort dig från vår sändlista.

Sent with Get a Newsletter