Nyhetsbrev från Sofias Hus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej!

Den här veckan skickar jag ditt paket fraktfritt
när du
beställer för minst 400kr i webbutiken 
Du behöver ingen rabattkod utan fraktkostnaden
försvinner automatiskt i kassan.

Nya textilier från Boel & Jan

Två av höstens nya löpare är gjorda i en mix av jute och bomull (den på bilden innehåller även lite lin) vilket ger en "rejälare" känsla som passar perfekt så här års. Det lilla lädermärket längst ner i hörnet är en snygg detalj som numera återfinns på allt fler nyheter.

Kuddfodral med apor och mattor i två olika storlekar är några av de andra textilnyheterna.

Rosa bandet

På grund av oväder ute på haven har Majas Rosa bandet-lykta tyvärr blivit försenad men jag har fått uppgift om att den ska komma in på lager nu i början av veckan så förhoppningsvis kommer den snart. Doftpärlorna har i alla fall kommit hem, de luktar fräscht av citron och papaya.

Nu när jag har fått hem en hel massa nyheter så har jag startat med tjejkvällarna igen. 
Hur funkar det? Tänk som ett homeparty minus allt jobb med städning och fikafix :) Det är busenkelt att vara ”värdinna”, bara boka ett datum med mig och bjud med dig 5-10 vänner så fixar jag resten! Jag bjuder på cider, choklad och goodiebag, ordnar fina specialerbjudanden och du som ”värdinna” får en gåva.
Det går bra att boka vilken vardagskväll som helst utom onsdagar då jag ju redan har öppet i butiken :)

Önskar dig en fin vecka!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.