Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

KOM OCH TRÄFFA OSS!

Vi finns på PLATS C02:39

Ny tjänst: Rådgivning on-line. Prata med våra professionella djurhälsoveterinärer och produktionsrådgivare varje dag

Nu lanserar Gård & Djurhälsan en ny digital rådgivningstjänst för snabbare kontakt med professionella djurhälsoveterinärer och produktionsrådgivare. I vår monter kan du testa tekniken, men även få möjlighet till lite gratis rådgivning. Vi har kunniga medarbetare inom samtliga djurslag på plats bakom skärmarna.

Testa stallkamera från Delaval

Med en stallkamera kan du få tydliga rörliga bilder i färg direkt i din smartphone, surfplatta eller PC. Stallkameran kan monteras var du vill och skickar bilder via ditt trådlösa nätverk eller en 4G router. Du kan även använda din kamera i dialogen med våra djurhälsoveterinärer eller produktionsrådgivare.

  • Övervaka kalvning, fölning och lösgående djur
  • Se att djuren mår bra och att djuren har tillräckligt med foder
  • Bra översikt över din maskinpark

Är du nyfiken har vi en kamera på plats i montern. Välkommen och se hur det hela fungerar och diskutera intressanta upplägg med oss hur detta kan komma till nytta i din vardag.

Vilken grisgenetik passar just din gård? Välkommen på Genetiktorsdag

På torsdagen den 25 oktober kan du träffa de tre olika avelsbolagen HKScan, DanBred och Topigs Norsvin i vår monter. De är alla inbjudna för att prata om sin repektive grisgenetik.

Välkommen med dina frågor och funderingar.

Inspiration & kunskap

I vår monter hittar du foldrar för matinspiration & köttkunskap från Svenskt Kött. Alla älskar god svensk mat, det hållbara valet!

Mingla med branschkollegor

I vår monter bjuder vi på god fika och kaffe för dig som vill passa på att nätverka med dina branschkollegor. Vi har vårt branschcafé öppet samtliga dagar onsdag-fredag. Hoppas vi ses och hinner pratas vid!

Fina mässerbjudande till nya och befintliga kunder från vår webbshop

Beställ produkter av hög kvalitet från Pharmaxim till fördelaktig mässrabatt. Fyll i beställningsblankett på plats, ring orderavdelning på telefon 010-130 89 30 eller skicka e-post till order@kottforetagen.se aktuella mässdagar, 24-26 oktober, för att ta del av erbjudandet!

Varmt välkomna till Elmia Lantbruk 2018!

Svenska Köttföretagen, Vasagaran 29. 541 31 Skövde
Växel tel 0500-48 30 65. info@kottforetagen.se kottforetagen.se 

Gård & Djurhälsan, Kungsängens Gård 6B. 753 23 Uppsala
Växel tel: 0771-21 65 00. info@gardochdjurhalsan.se gardochdjurhalsan.se
      

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.