Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Höstens pannlampor för traillöpare

Oktober är här och vi går mot mörkare tider. Inom kort kommer vi att lansera höstens orter för 2XU Reflect Run. Fjolårets succé som lockade närmare 1 000 löpare runt om i hela Sverige till att söka upp närmsta reflexbana och springa i grupp.

Har du plockat fram pannlampan ännu eller drar du ut på det? Men dagens moderna lampor finns inga ursäkter för att lämna stigarna under sen höst och vinter. Här listar vi Mila, Silva och Lumonites modeller som de själva rekommenderar för oss som älskar traillöpning - året om.


30 km-klass nytt inslag i Night Trail Run

Sveriges största nattlopp för traillöpare, Night Trail Run, arrangeras lördagen den 27 oktober vid Bögs gård, väster om Sollentuna. I år kompletteras de tidigare distanserna på 5 och 10 km med en 30 km-klass med start bara fem min promenad från Barkarby station och med samma mål som de kortare distanserna.


Vinn startplats till Sandsjöbacka Trail

Sandsjöbacka Trail arrangeras sedvanligt i Sandsjöbackas naturreservat söder om Göteborg den 11-13 januari. Nu kan du vinna en startplats till det populära vinterloppet genom att besvara rätt på en fråga och motivera varför just du förtjänar vinsten.


Modernt och trendigt på Rya Åsar Trail Run

Runners lounge, konferencier, DJ och matservering. När Rya Åsar Trail Run arrangeras den 20 oktober är det med fokus på att skapa ett modernt och trendigt traillopp. Bakom loppet, som ifjol blev fulltecknat med 500 platser, ligger elitlöparen Linus Wirén och hans kollega Niklas Ivarsson.

 


Uppdaterad Sverigelista – Engdahl och Nilsson fortsatt i topp

När Sveriges ITRA-representant. Laurent Leloup, presenterar den senaste uppdateringen av Sverigelistan från och med 1 oktober är det fortsatt Ida Nilsson och Petter Engdahl som toppar statistiken.

– Vi har nu över 12 000 svenska löpare som startat i lopp registrerade i ITRA och det ökar stadigt. Dessutom har det hänt en hel del efter en intensiv löparsommar och höst, sammanfattar Laurent.


Napoleon vann igen och Sylvia slog banrekordet i TCS Lidingöloppet 30K

TCS Lidingöloppet 30K fick se en mycket glad Napoleon Solomon, Turebergs FK, upprepa sin seger från ifjol. På damsidan vann kenyanskan Sylvia Medugu på nytt banrekord.

I Grönstabacken med knappt en mil kvar, gjorde Napoleon det avgörande rycket och sprang ifrån Ebba Tulu Chala, Huddinge AIS, som var den ende som hade hängt med dit fram.


Tjeckien och Sälen 2019 – nu öppnar anmälan!

Nu är anmälan öppen till två av våra sköna löpardestinationer 2019. En helt ny resa till tjeckiska drömområden under påskhelgen, och vårt populära läger i Sälenfjällen.


Lyckad premiär för Trailfest i Vålådalen

Tre dagar med inspirationsföreläsningar, workshops och Trailfest Challenge väntade på deltagarna vid premiären av Trailfest i Jämtländska Vålådalen. – Det här var lyckat. Vilken helg vi haft med fantastisk gemenskap och traillöpning i fokus på så många olika sätt och vis, berättar Miranda Kvist från Team Nordic Trail.


Anmälan öppen till Icebug Backyard Trail

Snabba småstigar, uråldriga berghällar och lummiga mossgläntor. Bok- och barrskog. Små spegelblanka sjöar. Porlande bäckar, djupa dalgångar och vidunderliga utsikter. Den 21 oktober är det dags för den andra upplagan av Icebug Backyard Trail.


Veckans pass: Supertusingar

Varje vecka servar en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, Lena Gavelin, dig med kvalitativa träningspass som presenteras på måndag förmiddag på Trailrunningswden.se. Lena beskriver passens syfte och upplägg på ett enkelt sätt och vi hoppas det ger dig extra motivation att ta dig ut i naturen och springa! 


Sponsrade inlägg från företag

20% rabatt på Hoka One One

Hösten är här och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.


Dela din trailupplevelse LIVE

Med RaceONE's app kan du idag dela massor av traillopp LIVE. Det gör att anhöriga och fans kan följa din exakta position rakt igenom hela loppet. Perfekt både för den som vill heja i skogen eller på hemmaplan.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.