Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Gröna julklappstips!

Vi på Wexthuset vill önska en God Jul med en säck trevliga julklappar. Kvalitetsklappar till bra pris för dig som gillar livets gröna sida.

www.wexthuset.com hittar du mera information och naturligtvis tusentals fler julklappsidéer på Nordens största trädgårdsbutik på nätet. Välkommen!

Potty Feet heter de här handgjorda krukfötterna, tillverkade i England av krossad sten och harts, därefter handmålade. Trädgårdsfolk är också djurvänner och visst är de oemotståndliga? 

10 % av priset går till välgörande ändamål för människor som behöver stöd för att ”komma på fötter” igen. Finns i många modeller, bland annat olika hundraser. Pris per förpackning med tre figurer från 280 kr.

Fötterna fungerar lika bra ute som inne. Förutom att de är vackra fyller krukfötterna flera bra funktioner:

*De förbättrear luftcirkulationen under krukan vilket gynnar rötterna.

*De skyddar underlaget.

*De minskar frostskador på krukor som står utomhus i och med att luft kan komma till underifrån och överskottsvatten dräneras bort.

 

 

Vattna vackert!

Vi har ett stort urval av Engelska Haws fantastiska vattenkannor. Haws har tillverkat kannor sedan 1886 i tidlös design. Välj mellan åtta vackra färger, olika storlekar och former. Bildens mörkröda 1 l kanna kommer i presentförpackning, har avtagbar stril i mässing och 10 års garanti. Pris 698 kr.

För våra vingade vänner

Fåglarna är inte bara trivsamma, de gör stor nytta som håller efter skadedjur som bladlöss och hungriga larver. Vi har ett stort sortiment för de vilda vännerna från välrenommerade engelska Wildlife World, som samarbetar med naturvårds-organisationer för att ta fram ändamåls-enliga, välfungerande och miljövänliga produkter. Fågelholken New England blir både en prydnad och välbehövligt hem för vingade vänner. Pris 349 kr.

Gemini – vår nya, smarta växtlampa

Vi har nordens största sortiment av växtlampor. Senaste stjärnkottet är Gemini är både snygg och praktisk eftersom den monteras på några sekunder med den kraftiga klämman. Perfekt för växter inne i bokhyllan eller basilika i köket. Vi har utvecklat lampan med ljusspecialister för att alla enkelt ska kunna odla inomhus året runt. Lamporna kan justeras med de böjliga armarna och på så sätt täcka en större yta eller punktbelysa två olika växter. LED-lamporna är anpassade för växter,  energisnåla, har lång livslängd och avger ingen värme. Pris: 739 kr.

Trevliga redskap från Kent & Stowe

En snygg och praktisk trio handredskap i prydlig presentförpackning från engelska, anrika  Kent & Stowe. Rostfritt stål med handtag av skön och stark ask. 15 års garanti. Pris 279 kr.

Hjärtevännen får en praktisk och vacker handspade. Tillverkad i extra hårt, rostfritt kolstål, ämnad att klara svårbearbetade jordar som lera. Handtag av skön ask. 10 års garanti. 159 kr.

Automatisk solvattnare

Efter den torra sommaren önskar sig många automatisk bevattning. Vår storsäljareIrrigatiadrivs av solen och ansluts till ett vattenmagasin som en tunna. Perfekt för en balkong, kolonilott eller uteplatsen. Finns i olika utföranden, Irrigatia SOL 12 är lagom till en balkong, pris 985 kr.

Klicka här för högupplösta bilder på alla julklappstipsen.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.