Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Två sköna löparresor 2019 - anmälan är öppen!

Nu är anmälan öppen till två av våra sköna löpardestinationer 2019. En helt ny resa till tjeckiska drömområden under påskhelgen, och vårt populära läger i Sälenfjällen.

Tjeckien 18-22 april

Nej, Tjeckien är inte bara öl och hockey. Det är även fantastisk löpning! Tjeckien bjuder på spännande sandstensterräng som man inte hittar någon annanstans i Europa. Du kommer bland annat att springa i labyrinter av stenformationer i en sagolik miljö. Andra terrängtyper påminner om svenska fjällen.

Vi startar upp på flygplatsen i Prag under skärtorsdagen och fyller sedan dagarna med löpning på fantastiska stigar fram till annandag påsk.


Fjälläger i Sälen 27-30 juni

Trailrunning Swedens fjälläger betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.
– Sommaren 2019 blir sjätte året vi genomför fjällägret. Det är en långhelg fylld med inspiration och där vi mixar korta snabb pass och teknikträning, med långa njutarpass på kalfjället.

Precis som i somras kommer lägret att utgå från Sälfjällstorget, med boende i stugor och all mat på Olarsgårdens Fjällhotell.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.