Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nominera en vinnare - Årets Nya Entreprenör


Tips: 12 okt Näringslivsfrukost Småstaden - frukosten.se


Integritetspolicy Piteå Entreprenörerna

Så gör vi med dina personuppgifter!

Personuppgiftslagen (PUL) ersätts av EU:s Dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation) den 25 maj. Med den nya förordningen får dina personuppgifter ett ännu starkare skydd. 

För att du som medlem alltid ska känna dig trygg har vi uppdaterat informationen kring hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har förtydligat vilken typ av personuppgifter vi sparar och hur länge de sparas. Vi sparar exempelvis dina uppgifter om medlemskap för att kunna följa bokföringslagen och hålla ett uppdaterat medlemsregister.

Har du ytterligare frågor om dina rättigheter ta kontakt med Piteå Entreprenörerna genom att mejla info@p-e.se   Du kan även läsa mer om vår Integritetspolicy på vår hemsida www.p-e.se

Du får det här mejlet för att du någon gång tidigare medgivit att vi skickat dig ett Nyhetsbrev med information från Piteå Entreprenörerna.

Aktivt samtycka: Du måste från och med nu aktivt samtycka till att vi skickar ett nyhetsbrev även i fortsättningen med medlemsinformation. Det gör du enklast genom att svara på detta mejl och skriv "Godkänner Nyhetsbrev".

Vill du ej ha nyhetsbrevet i fortsättningen svarar du på mejlet med ett enkelt "Nej tack" så blir du borttagen från listan. Du kan enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Piteå Entreprenörerna eller för att du har skrivit upp dig för att få information av PE i vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka här.