Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Närhälsan arrangerar 2019 års Nationella primärvårdskonferens

Nationella primärvårdskonferens hålls i Göteborg 1–2 oktober 2019 på Svenska mässan. Vi är stolta och glada över att få skapa ett event som samlar, inspirerar och engagerar kring de viktiga framtidsfrågorna i primärvården. 

Framtiden är nu

Det övergripande temat för konferensen kommer att vara "Framtiden är nu". Inom primärvård har vi länge pratat om och planerat för framtiden. Just nu utreds och planeras en ny nationell primärvårdsreform, ”God och nära vård” och många är redan på gång att utveckla flera av de frågor som reformen tar upp. Det gör att vi vågar säga att vi redan nu har en fot inne i framtiden. Konferensens huvudspår kommer utgå från reformen där en delredovisning ska ske i början av juni 2019. Anna Nergårdh, regeringens utredare är en av flera inbjudna talare.

 

Tillsammans skapar vi innehållet

Det är mindre än ett år till konferensen nu och projektgruppens förberedelser är i full igång. Välkommen att bidra till innehållet med dina idéer eller anmäl dig att hålla seminarium / workshops som kommer erbjudas i olika former av interaktion.
Vik 1–2 oktober 2019 i din almanacka redan nu!

Konferensprogrammet växer fram allt eftersom och hemsidan uppdateras ständigt med ny information: nationellpvkonferens19.se

 

Har du några frågor?

Kontakta oss via mail. 

Vi ser fram emot att få möta dig.
Projektgruppen för Nationell primärvårdskonferens 2019

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du arbetar på Närhälsan, har tidigare anknytning till Nationell primärvårdskonferens eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.