Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Skapa höstblommor av nylontyg

Nylon är populärt att använda till skapande av dekorativa blommor, fjärilar, trollsländor m.m. Med hjälp av formbar ståltråd, böjer du önskad form som sedan kläs med nylon. Avsluta dina blommor med blomstertejp. Sätt gärna pistiller eller pärlor som en extra touch in din blomma. 


Ska dina nylonblommor ha pistill eller glada ansikten?

Exklusiva minipistiller 1440 st från Heartfelt Creations 99:-

Huvud / Ansikte 20 mm - 4 st 25:-

Missa inte vår Halloween-kategori

Dekorera och pyssla inför årets läskigaste högtid!


Fruktansvärda dekorationer från Tim Holtz till Halloween

Observera att personer med spindelfobi, pumpa-allergi eller skelettskräck inte bör besöka vår halloween-kategori... Ni andra kan klicka på knappen här:

Har du koll på nyheterna?

Vi jobbar stenhårt för att du ska få senaste nytt inom scrapbooking- och pysselvärlden! Varje dag kommer nya produkter till butiken, och bara i höst har vårt sortiment ökat med närmare 1500 nya pyssel-produkter!

Julnyheter 2018

Nyheter September

Nyheter Augusti

Just nu hittar du finfina erbjudanden och nedsatta priser på bl.a. mossgummi, saxar, målarfärg, cellofanpåsar, pennor och mycket mer!

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.