Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tim Holtz Glass Media Mat

Den långa väntan på Tim Holtz stora nyhet "Glass Media Mat" är nu över. Redan nästa vecka anländer leveransen, så passa på att förboka innan de tar slut!

Förvaringsburkar till pärlor, glitter och smådekorationer

Perfekt förvaring till små, små dekorationer, glitter, färger, brads, paljetter, knappar m.m. Finns i tre olika storlekar. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2018, eller så långt lagret räcker.

Nu finns Montana Sprayfärg i över 80 nyanser!

Montana-familjen växer och vi har fått utökning med bl.a. metallicfärger, granit, marble, glitter och vintage filter. Ja till och med spray med UV-effekt! Läs mer i bloggen om hur du kan spraymåla julkulor med Montana!


Läs mer om Montana Spray i bloggen!

10 härliga stämpel-set från Lawn Fawn

Ljuvliga Lawn Fawn släpper 10 nya stämpelark, samt 10 matchande dies. "Thanks A Latte" passar perfekt till höstens scrapbookingkort, medan "Holiday Helpers" är oemotstådliga för årets julkort.

Se alla nya stämplar från Lawn Fawn

Festliga figurknappar som ger dina projekt det lilla extra!

Små söta knappar i olika figurer för scrapbooking, pyssel, sömnad och minidekoration. Öglan på knappens baksida kan klippas av och figuren kan således limmas fast om så önskas.

Psst... Visste du att vi har över 1000 olika knappar?

Hos oss hittar du tusentals julprodukter som gör din juletid magisk!

Varmt välkommen att besöka vår nya, uppdaterade julkategori! Här hittar du stämplar, embossing, dekorationer, dies och stansar, granar och kottar, och allt för DIY med julmotiv.

Eleganta chipboard figurer från 15:- /förp.

Underbara och noggrant laserutskurna die cuts i lätt böjlig chipboard. Otroliga detaljer som ger dina alster en fantastisk look. Figurerna kan målas och sprayas, eller färgas med t.ex. distress.

Rean är nypåfylld, så passa på att fynda pyssel och scrapbooking till riktigt låga priser!

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.