Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ses vi på Bokmässan?

Flera nyhetsbrev från Ordhyllan i framtiden

Du får det här brevet för att du antingen har tecknat dig för mitt nyhetsbrev, för att du är eller har varit kund hos mig eller för att vi har haft kontakt på något sätt.

Avsluta prenumeration

Om du inte vill få några nyhetsbrev klickar du i att du vill avsluta prenumerationen på raden längst ner i det här mejlet. Du kan självklart när som helst återkomma. 

Dina uppgifter lämnas inte ut

Du ska veta att uppgiften om ditt namn och din e-postadress är trygga hos Ordhyllan. Jag lämnar inte ut dem till någon annan. Är du kund hos mig sparar jag dina uppgifter som en del i min verksamhet.

Rätten att bli raderad

Om du inte har anlitat mig och inte vill ha nyhetsbrevet kan du också, om du skulle vilja, be om att få bli helt borttagen ur min kontaktlista. Då måste du skicka mig ett meddelande om det. 

Men nu - nyhetsbrev från Ordhyllan!

Min ambition är att faktiskt skicka ut nyhetsbrev med viss regelmässighet från och med nu - hoppas du vill hänga med!

Snart dags för bokmässan

Den årliga bok- och biblioteksmässan i Göteborg pågår under fyra dagar - 27-30 september. För andra året i rad är jag där som del av Litterära konsulter. Du hittar mig och mina kollegor i vår monter F02:55 på plan 2. 

Jag är inte där enbart som lektör utan även som litteraturintresserad besökare, i likhet med de senaste fem-sex åren. På min blogg skriver jag tips till dem som besöker Bokmässan - bra för dig eller någon du känner som åker dit för första gången. 


Noveller i långa banor

Temat i mitt liv de senaste veckorna har varit noveller. Jag har läst ett hundratal noveller sammanlagt, både av etablerade och outgivna författare. 

Tidningen Skriva utlyste en novelltävling med temat "Korsningen". Det kom in närmare 500 bidrag. Mina kollegor och jag i Litterära konsulter läste tillsammans samtliga bidrag och gallrade ut ett antal som juryn sedan väljer vinnaren ifrån. Jag avundas dem inte! Det var många bra tävlingsbidrag och det känns grymt att behöva välja bort. Men samtidigt känns det bra att det finns så många som skriver och gör det så seriöst. 

Dessutom arbetar jag med mina egna noveller. Min singelnovell Charlies hämnd väntar på att få ett par syskon i höst. 


Läs- och skrivhöst

Tills vi hörs och ses igen - läs och skriv så många ord du hinner!

Ett lästips är Husdjuret av Camilla Grebe, som jag har recenserat på Bokhyllan. Där ger jag betyg och skriver i vissa fall en recension vad jag tycker om de böcker jag läst - använd den gärna för att få tips.

 

Lena

homepageinstagramtwitterlinkedin

Ordhyllan, Lena M Johansson

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller för att du har skrivit upp dig på Ordhyllans nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka här.

Sent with Get a Newsletter